sint6.jpg

Halse comedyclub toert met zelfgemaakte Sinterklaasfilm

vrij 5 dec 2014

De Halse Comedy Club is een vereniging die onze regio laat lachen met sketches, goochel -en clown-optredens. Naar aanleiding van Sinterklaas maakte de Halse Comedy Club ook een heuse Sinterklaasfilm. In tal van scholen hebben kinderen de voorbije dagen genoten van de prent. 

De Halse Comedy Club werkte 3 maanden aan de film. De leden schreven het scenario, acteerden en regisseerden. Ook alle decors werden eigenhandig in elkaar getimmerd. En het resultaat mag gezien worden. Dat blijkt uit de vele positieve reacties van de scholen waar de film de voorbije dagen geprojecteerd werd naar aanleiding van het Sinterklaasfeest. 

Sinterklaas en Zwarte Piet zijn al jaren lid van de Halse Comedy Club. Het duo was ook de drijvende kracht achter de film. “De film gaat over een zwerver die een wel heel speciale koffer vindt. Daarin bevindt zich namelijk een Sinterklaaspak. De zwerver trekt het pak aan een wordt een valse Sinterklaas. Wat volgt zijn spannende avonturen”, aldus een loslippige Piet.  Een voorsmaakje krijg je vanavond in het nieuws op RINGtv.