Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Mannen die bedelaar in mekaar sloegen blijven aangehouden

 

Mannen die bedelaar in mekaar sloegen blijven aangehouden

De drie mannen die begin december op de Anspachlaan in Brussel een dakloze in elkaar sloegen, blijven aangehouden. Dat heeft de Brusselse raadkamer beslist. Een paar dagen na het incident overleed het slachtoffer aan zijn verwondingen. 
 

Volgens hun advocaten waren de drie mannen, van wie twee afkomstig uit onze regio, flink onder invloed van alcohol toen ze in de nacht van 5 op 6 december in Brussel op stap waren. Voor de deur van een snackbar in de Anspachlaan kwam het tot een woordenwisseling met een bedelaar. Bij de vechtpartij die daarop volgde raakte de 32-jarige bedelaar zwaargewond en enkele dagen later overleed hij in het ziekenhuis. De daders hadden nooit de bedoeling om de dakloze van het leven te beroven, aldus hun advocaten. Maar op de vraag om hun clliënten vrij te laten, ging de raadkamer niet in. 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.