winnaar.jpg

RINGtv-kijker Jens van Herp wint Smart TV

vrij 3 apr 2015

Jens Van Herp uit Strombeek is de winnaar geworden van de RINGtv-wedstrijd rond de nieuwsbrief.

Wie zich voor 1 december inschreef op de nieuwsbrief van RINGtv, maakte kans op een Smart TV, een smartphone of een tablet van Samsung. De nieuwsbrief is de digitale krant van RINGtv waarin alle hoofdpunten van de dag vervat zitten. Ook de programma’s komen  uitgebreid aan bod. De nieuwsbrief is dus bijzonder handig om je voor te bereiden op een avondje ‘regionale televisie’. Inschrijven kan trouwens via deze link: http://www.ringtv.be/nieuwsbrief

Om in aanmerking te komen moest je wel het antwoord kennen op de vraag: “Wie presenteerde de allereerste uitzending van RINGtv?”. Zoals je dat onlangs kon vaststellen in onze reeks de herinneRING was dat onze hoofdredacteur Dirk De Weert. Uit alle antwoorden werden 3 namen geselecteerd. En die kregen gisteravond tijdens de opnames van de finale van de ‘De Beste Junior Kok’ in Wemmel hun prijs overhandigd.

Eddy Desmedt uit Asse won een smartphone, Ivo De Backer uit Sint-Martens-Bodegem kreeg een tablet overhandigd. En Jens Van herp uit Strombeek ging met de hoofdvogel naar huis: een smart TV van Samsung.