jurgenroelandtsspot.jpg

Roelandts en Debusschere in veiligheidscampagne Infrabel

zon 5 jul 2015

Regiogenoten Jürgen Roelandts en Jens Debusschere zijn sinds vandaag te zien in de nieuwe campagne van spoorwegnetbeheerder Infrabel. Die lanceert de sensibiliseringscampagne rond veiligheid aan overwegen.

 

“Bijna wekelijks gebeurt er een ongeval aan een overweg en bijna maandelijks laat iemand hierbij helaas het leven”, zegt Frederic Petit, woordvoerder van Infrabel, “Infrabel stelde dit voorjaar ook een aantal incidenten vast waarbij renners de gesloten slagbomen van overwegen tijdens wielerwedstrijden toch overstaken. Dat is levensgevaarlijk en absoluut verboden.

Daarom maakte Infrabel samen met de wielerbond en verschillende wielerteams een campagnespot met de slogan ‘Je leven is het wachten waard. Respecteer steeds de veiligheidsregels aan overwegen'. We zijn erg blij dat toprenners als Tom Boonen, Jürgen Roelandts, Jurgen Van den Broeck en Jens Debusschere meegewerkt hebben aan onze campagne.”

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"32465","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"378","width":"610"}}]]

 

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"32464","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"359","width":"610"}}]]