Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vermuyten exposeert in De Markten

 

Vermuyten exposeert in De Markten

In gemeenschapscentrum De Markten loopt in Brussel nog tot en met 24 oktober de expo Stijl is Stilstand. Het is een overzichtstentoonstelling met werken van Stefaan Vermuyten. De expo is samen op poten gezet met Galerij De Ziener uit Asse.

'Stijl is stilstand' is zowat  het credo van de kunstenaar Vermuyten. Als je de selectie van de voorbije dertig jaar ziet, voel je wel dat de werken door dezelfde kunstenaar zijn gemaakt maar eenzelfde stijl kan je er niet op plakken. “Ik ben te onrustig. Ik wil vandaag niet weten wat ik morgen ga schilderen en ook niet hoe ik het ga schilderen”, vertelt Vermuyten over zijn werken. “Als ik de uitkomst al weet waarom moet ik het dan nog maken? Het is altijd iets maken en opnieuw beginnen, altijd iets anders.”

De tentoonstelling 'Stijl is stilstand' loopt nog tot 24 oktober in De Markten in hartje Brussel. Onlangs verscheen een monografie over Stefaan Vermuyten. De organisatoren van de expositie doen een aantal exemplaren cadeau aan de kijkers van RINGtv, stuur ons een mailtje en wie weet val je in de prijzen. 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.