Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Winterpret terug na jaar coronapauze

 

Winterpret terug na jaar coronapauze

Na een jaar afwezigheid door de coronapandemie, keert de jaarlijkse kerstmarkt Winterpret in Brussel terug op de agenda. Dat meldt de organisatie via sociale media.

Van 26 november tot en met 2 januari baadt de Brusselse binnenstad opnieuw in een feeërieke wintersfeer met kraampjes en lichtjes. Of en welke coronamaatregelen er zullen gelden, is nog afwachten. “De stad Brussel en de organisatie staan in voortdurend overleg met de bevoegde autoriteiten en zullen alle beslissingen die worden genomen omtrent de gezondheidssituatie opvolgen”, aldus de organisatie via sociale media. Winterpret kon vorig jaar niet georganiseerd worden. De jaarlijkse kerstmarkt werd door de coronacrisis, met uitzondering van de feestelijke verlichting, volledig geannuleerd.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.