ringtvkok_2019_5_van_10.jpg

Zussen Jessy en Stacy vormen het favoriete kookduo volgens de kijkers!

don 28 feb 2019

Pajota-vastgoedmakelaars Eline Ermens en Evie Cosyns wonnen als derde duo een ticket voor de halve finales van de #RINGtvKOK 2019. Maar de kijkers dachten er duidelijk anders over. Want Jessie Van Den Eynden en Stacy Van Den Eynden, twee zussen die samen op de loonlijst staan van de gemeente Steenokkerzeel, kregen in de poll maar liefst 84% van de stemmen.

 

De uitslag van de poll is een mooie troost voor beide zussen. Ze slaagden er niet om zich te plaatsen voor de volgende ronde. Maar in de poll die we wekelijks organiseren kregen ze wel de meeste publieksstemmen achter hun naam.

[[{"fid":"79265","viewmode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false},"type":"media","fielddeltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false}},"attributes":{"style":"height: 224px; width: 300px; float: left;","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]Gefeliciteerd!

Ook M. Van Hove uit Tisselt, V. Piot uit Mechelen, S. Vanthuyne uit Melsbroek en P. Van Welden uit Zemst brachten hun stem uit en winnen een wijnkoeler van Le Creuset. Niet in de prijzen gevallen? Niet erg! Zaterdag openen we een nieuwe poll!

Dit weekend

In de vierde laatste voorronde nemen twee duo’s met groene vingers het tegen elkaar op. Winnen de Plantentuinmedewerkers  Manon van Hoye en Pieter Franck of landbouwsters Marijke d’Hertefelt en Lien De Kinder? Je ontdekt het zaterdag vanaf 12u op RINGtv! [[{"fid":"79056","viewmode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false},"type":"media","fielddeltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]