Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Keert Frank Depestele terug naar zijn eerste liefde ?

Keert Frank Depestele terug naar zijn eerste liefde ?

De vraag die heel wat supporters van Asse-Lennik bezighoudt, is of Frank Depestele volgend seizoen weer voor de club speelt? De Lennikenaar, 37 intussen, speelt nu nog bij het Franse Beauvais.  Vanaf volgend seizoen wil hij opnieuw bij een Belgische topclub aan de slag. Maar is Asse-Lennik een optie voor Depestele ? RINGtv-Sport zoekt het vanavond uit. 

Depestele speelt nog altijd bij het Franse Beauvais maar het wordt zijn laatste seizoen. Zijn carrière wil hij afronden bij één van de Belgische topclubs. 

Met Lennik heeft de spelverder altijd een speciale band gehad. “Ik ben opgegroeid met deze ploeg. Ik heb dus wel een band met veel mensen en supporters. De cirkel zou inderdaad rond zijn. Maar of het Asse-Lennik wordt zien we later wel”, aldus Depestele vanavond in RINGtv-Sport.

Voor Asse-Lennik zou Depestele een echte publiekstrekker kunnen zijn. Eerder haalde de club met trainer Johan Devoghel en speler Seppe Baetens ook al andere regiogenoten naar het Molenbos. “Het is inderdaad belangrijk om mensen uit de streek een plaats te geven in de club. Ook supporters vinden dat zeer belangrijk”, zegt manager Pascal Debels van Asse-Lennik. “Maar ik weet wat die spelers in het buitenland verdienen. Het moet ook financieel haalbaar zijn voor Asse-Lennik”, aldus Debels.

Volledig interview 

Bekijk hier straks het volledige interview dat RINGtv-Sport had met Frank Depestele over zijn terugkeer naar België.