Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Volleybal

Sport

Na padel is beachvolley nieuwe hype, ook in onze regio

Sport

Vier regiogenoten bekroond tijdens Volleyproms

Sport

Pajots trio kroont zich tot landskampioen in het vrouwenvolleybal

Sport

Zemst gaat sporthal bouwen naast GC De Melkerij

De gemeente Zemst gaat volgend jaar een nieuwe sporthal bouwen. Het gebouw komt op de leegstaande terreinen naast gemeenschapscentrum De Melkerij. De huidige sporthal wordt nadien gesloopt.

Sport

Steeds meer sportclubs uit Vlaamse Rand vragen ondersteuning bij Nederlandstalige werking

Sportclubs uit de Vlaamse Rand gaan steeds vaker op zoek naar ondersteuning voor hun Nederlandstalige werking. Dat blijkt na een vraag van Vlaams Parlementslid Inez De Coninck aan minister van Vlaamse Rand en Sport Ben Weyts. De sportclubs kloppen daarvoor aan bij vzw De Rand.

Sport

Zellikse sportgeschiedenis verdwijnt: Molenbos tegen de vlakte

Vandaag is in Zellik de afbraak van sporthal Molenbos gestart. Daarmee verdwijnt een stukje sportgeschiedenis uit onze regio. Sporthal Molenbos was de thuishaven van volleybalclub Maes Pils Zellik en later ook Asse-Lennik. "Met het Molenbos verdwijnt een iconische volleybaltempel", zegt...

Sport

Volley Kruikenburg Ternat: "Gezondheid primeert, niet de competitie"

De Vlaamse volleybalbond wacht met spanning het Overlegcomité af van 15 januari. Dan wordt bekeken welke competities kunnen hervatten. Volley Vlaanderen hoopt dat nog in januari te kunnen doen. Het zal dan gaan om blanco seizoen, zonder eindrankschikking, stijgers of dalers. Volleybal...

Sport

Hoe sport jij vanuit jouw kot? Laat het ons weten!

Door het coronavirus liggen heel wat sportcompetities in onze regio stil. Toch blijven we bij RINGtv jou wekelijks graag verwennen met sportverhalen uit onze regio. De sportredactie stelt zich dan ook de vraag: hoe sport jij vanuit jouw kot?

Sport

Sportsector kleurt oranje: zaalsporten met nauw contact verboden

De sportsector schakelt wel over naar code oranje. Vanaf woensdag zijn indoorsportactiviteiten waarbij geen anderhalve meter afstand bewaard kan worden verboden voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Uitzendingen RINGtv-Sport

Uitzendingen RINGtv-Sport

Nieuws

OVER de TOP: Liedekerke Lions

We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.

SPORT 27/12/2020

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 december.

SPORT 29/11/2020

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 29 november.

SPORT 20/11/2020

Bekijk hier de sport van zondag 20 november.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30