Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wielrennen

Sport

Brabantse Pijl wordt uitgesteld

Sport

Brussel-Opwijk: een hoogdag voor beloften uit eigen regio

Sport

Belofte Yarno Vandenbroeck klaar voor Brussel-Opwijk

Sport

Prima profdebuut voor Ilan Van Wilder in Ronde van Algarve

Remco Evenepoel mag dan wel de Ronde van Algarve gewonnen hebben, ook Ilan Van Wilder verscheen daar aan de start. Niet zomaar, want de Opwijkenaar reed er zijn profdebuut en dat ging prima. Van Wilder eindigde in de tijdrit op de 24ste plaats, wat hem een 17de plaats in de eindstand opleverde.

Sport

Evenepoel strikes again en wint de Ronde van Algarve

Remco Evenepoel deed het alweer: hij won zopas de Ronde van de Algarve. De Schepdaalnaar won de afsluitende tijdrit en pakte de eindzege. Een zege voor het Belgisch wielrennen, want de laatste overwinning voor ons land in die competitie dateert van 2008.

Sport

Remco alweer aan het feest in Portugal

Remco Evenepoel is de nieuwe leider in de wielerronde van de Algarve in Portugal. In de eerste bergrit gaf de 20-jarige Evenepoel iedereen het nakijken met een splijtende demarrage in de laatste honderden meters.

Sport

Nieuwe Brabantse Pijl vrouwen: van Lennik naar Overijse

De derde editie van De Brabantse Pijl voor vrouwen krijgt een make-over: Gooik wordt als aankomstplaats ingeruild voor Overijse en ook het parcours ondergaat de nodige wijzigingen.

Sport

Ilan Van Wilder klaar voor profdebuut

Ilan Van Wilder uit Opwijk maakt vandaag in de Ronde van de Algarve zijn debuut in het profpeloton. De 19-jarige komt in Portugal samen met toppers alsThomas, Nibali, Dennis en Van Der Poel aan de start. De wedstrijd wordt ook de eerste grote test van het seizoen voor Remco Evenepoel. De...

Sport

Dries De Bondt uit Londerzeel wint derde etappe Ster van Bess├Ęges

Wielrenner Dries De Bondt uit Londerzeel won zopas de derde rit in de Ster van Bess├Ęges. Na de etappe kreeg hij ook de Souvenir Raymond Poulidor, een prijs die pas dit jaar in het leven geroepen werd ter nagedachtenis van het overlijden van de Franse wielergod Poulidor in november.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Uitzendingen RINGtv-Sport

Nieuws

SPORT 03/08/2020

Bekijk hier de sport van zondag 8 maart.

SPORT 01/03/2020

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 1 maart.

SPORT 16/02/2020

Bekijk hier het sportnieuws van 16 februari 2020.