Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wielrennen

Sport

Druivencross Overijse opener van Wereldbeker veldrijden

Sport

Geen IWT in Oetingen? Daar denken Arne Marit en Jens Du Four anders over

Sport

Eddy Merckx blaast 75 kaarsjes uit

Sport

Zemst heeft grote plannen met sportsite Den Dries

Zemst heeft grote plannen met sportsite Den Dries. Nadat het er samen met KCVV Elewijt een kunstgrasveld aanlegde, wil het nu de sportsite helemaal hertekenen. Zo verdwijnt de verouderde wielerpiste en krijgen de hondenschool en jeugdhuis een nieuwbouw.

Sport

Grimbergse wielervrienden rijden eigen versie van 1.000 km voor Kom op tegen Kanker

Wielerteam KBC-Feniks4Life uit Grimbergen moest en zou ook dit jaar de 1.000 kilometer fietsen voor Kom op tegen Kanker. Door de coronacrisis werd het evenement geannuleerd, maar dat belette niet dat de Grimbergse wielerfanaten dit weekend samen toch die kilometers bijeen fietsten. Vanmiddag...

Sport

UCI maakt data van wielerwedstrijden in de regio bekend

De Internationale Wielerunie UCI heeft vandaag een herwerkte kalender gepubliceerd voor wielerwedstrijden onder het WorldTour-niveau. Daarbij zijn ook de nieuwe data van drie wielerwedstrijden in onze regio bij. "Dit is een belangrijke stap richting een terugkeer van de wielercompetities", zegt...

Sport

BK Wielrennen start op 22 september in Halle

Het Belgisch kampioenschap wielrennen op de weg vindt plaats op dinsdag 22 september. Dat maakte de organisator bekend. De profwielrenners zullen van Halle naar Anzegem in West-Vlaanderen rijden.

Sport

Geen BK wielrennen in augustus

Het BK wielrennen wordt uitgesteld door de coronacrisis. Dat zegt Tom Van Damme, de voorzitter van de Belgische wielerbond. Het BK zou normaal op 23 augustus gestart zijn in de stad Halle en aankomen in het West-Vlaamse Anzegem.

Sport

Straffer dan Evenepoel! Regiogenoten trotseren 100 keer Muur van Geraardsbergen

Wat Remco Evenepoel kan, kunnen wij beter. Dat dachten Bart Van Driessche uit Baardegem, bij Aalst, en Michel Meysman uit Hekelgem. De twee leden van het Opwijkse Team De Fietser begonnen vandaag aan een sportieve uitdaging: 100 keer de Muur van Geraardsbergen beklimmen.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30