Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wielrennen

Sport

Kersvers Belgisch kampioen De Bondt: “Nu sta ik zelf eens in de schoenen van een kampioen”

Sport

Londerzeelnaar Dries De Bondt is Belgisch kampioen

Sport

BK wielrennen start in Halle

Sport

Van Poppel wint Gooikse Pijl

Danny Van Poppel heeft zondag de Gooikse Pijl gewonnen. De renner van Circus Wanty-Gobert klopte de sprint Gerben Thyssen en Arvid De Kleijn.

Sport

Halle klaar voor start BK wielrennen

Volgende week dinsdag is het zo ver. Dan wordt het startschot van het Belgisch kampioenschap wielrennen gegeven in Halle. De coronacijfers gaan niet de goede kant op. Toch is de stad klaar voor het BK.

Sport

Druivencross gaat voorlopig door

De Druivencross in Overijse gaat voorlopig gewoon door. Eerder deze week raakte bekend dat de avondcross in Diegem eind december geschrapt wordt als gevolg van de slechte coronacijfers.

Sport

UCI op zoek naar 'object' Remco Evenepoel

De internationale wielerunie UCI voert een onderzoek naar ‘een object’ dat Remco Evenepoel uit Schepdaal op zak had bij zijn valpartij in de Ronde van Lombardije op 15 augustus. Patrick Lefevere, teammanager van Remco’s ploeg Deceunicnk-Quick-Step reageert in verschillende kranten: “wij doen...

Sport

Van Wilder snelt naar brons op EK tijdrijden voor beloften

Ilan Van Wilder heeft een bronzen medaille behaald op het Europees kampioenschap tijdrijden voor beloften. Enkel een Noor en een Zwitser waren sneller dan de Opwijkenaar.

Sport

Evenepoel mag ziekenhuis verlaten

Remco Evenepoel mag vandaag het ziekenhuis in Herentals verlaten. De renner van Deceuninck-Quick-Step zal zijn revalidatie voortzetten bij hem thuis in Schepdaal. “Een dag om naar uit te kijken! Samen komen we terug”, staat er te lezen op de Facebookpagina van vader Patrick.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30