Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wielrennen

Sport

Remco Evenepoel geniet van eerste training tussen profs

Sport

Beersel krijgt hoofdrol in vernieuwde Brabantse Pijl

Sport

Wat verwacht wielrenner Jürgen Roelandts van 2019?

Sport

RINGtv Sport blikt terug op 2018

Het einde van het jaar is in zicht en dan blikt onze sportredactie terug op het voorbije jaar. Geen gewone sportuitzending vanavond dus, maar wel een eerste deel van het RINGtv Sportjaaroverzicht.

Sport

Remco Evenepoel is sportbelofte van het jaar

Wielrenner Remco Evenepoel uit Schepdaal is verkozen tot Belofte van het Jaar volgens Sportspress.be, de unie van Belgische sportjournalisten. De meervoudige wereldkampioen haalde het voor atleet Jonathan Sacoor uit Beersel.

Sport

Remco pakt alweer een prijs

Zoals verwacht is Remco Evenepoel op het Gala van de Kristallen Fiets uitgeroepen tot Beste Jongere van het Jaar. De Schepdaalnaar verpletterde ook in dit klassement de tegenstand. Evenepoel maakt net als enkele andere regiogenoten ook nog kans om in de prijzen te vallen op het Sportgala eind...

Sport

Onze kanshebbers voor sportvrouw, belofte, ploeg en paralympiër van het jaar

Op zaterdag 22 december maakt Sportspress.be, de Belgische Beroepsbond van Sportjournalisten bekend wie verkozen wordt tot Sportman, Sportvrouw, Belofte, Ploeg, Coach en Paralympiër van het Jaar 2018. Onder de genommineerden zijn heel wat regiogenoten.

 

Sport

Ilan Van Wilder krijgt contract bij Lotto Soudal

Ilan Van Wilder uit Opwijk is één van de nieuwkomers in de U23-ploeg van Lotto Soudal voor 2019. Hij dankt het contract aan enkele ijzersterke prestaties afgelopen seizoen.

Sport

Remco Evenepoel neemt afscheid van Balen BC

Schepdaalnaar Remco Evenepoel heeft afscheid genomen van zijn wielerploeg Balen BC. Een ploeg die mee aan de basis ligt van zijn huidige succes en stormachtige groei als wielrenner, zegt de 18-jarige Evenepoel, die volgend jaar prof wordt bij QuickStep.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Uitzendingen RINGtv-Sport

Nieuws

SPORT 20/01/2019

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 20 januari.

SPORT 13/01/2019

Bekijk hier het sportnieuws van zondag 13 januari.

SPORT 06/01/2019

bekijk hier de sport van zondag 6 januari.