Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

3 Weken lang werken aan Ring in Drogenbos

3 Weken lang werken aan Ring in Drogenbos

Vanaf 18 maart start het Agentschap Wegen en Verkeer met een structureel onderhoud van de Ring rond Brussel in Drogenbos, ter hoogte van het op- en afrittencomplex in Ruisbroek. Over een afstand van 1 kilometer worden zowel de binnen- als de buitenring over de volledige breedte van de rijweg voorzien van een nieuwe asfaltlaag. De werken zullen 3 weken duren. 

Er wordt enkel 's nachts gewerkt, van maandagnacht tot en met vrijdagnacht, en dat gedurende 3 weken. De eerste 2 weken op de buitenring (in de richting van Halle) en de derde week op de binnenring (in de richting van Brussel). Doorgaand verkeer op de Ring blijft 's nachts steeds mogelijk over één rijstrook, met uitzondering van 2 vrijdgnachten (29 maart en 5 april), wanneer het verkeer enkele uren via de op- en afrit zal moeten rijden. Overdag zijn alle rijstroken beschikbaar.

Zowel de oprit van de binnenring als de afrit van de buitenring van het complex Ruisbroek wordt tijdens bepaalde nachten afgesloten om de werken mogelijk te maken. Het verkeer zal dan worden omgeleid via het op- en afrittencomplex in Beersel/Lot.