bierbox_weerdse_bierfeesten.png

500 festivalgangers beleven de Weerdse Bierfeesten van thuis uit

vrij 7 mei 2021

Door corona kan de 37ste editie van de Weerdse Bierfeesten niet doorgaan, maar toch zullen de fans dit weekend de sfeer van het festival kunnen opsnuiven. Want de organisatoren brengen het festival naar de mensen thuis.

De organisatie achter de Weerdse Bierfeesten brengt het festival dit jaar coronavriendelijk tot bij de sympathisanten thuis door een bierfeestenbox aan te bieden. En dat idee sloeg aan, want de boxen vlogen de deur uit. “Het was wat schrikken dat dit zo’n groot succes werd,” lacht Stijn Bauters. “We hebben dan ook snel een maximumaantal op de boxen gezet. Na vier dagen waren alle vijfhonderd boxen de deur uit.”

Wat zit er in de box?
Het blijft gissen naar de precieze inhoud van de Bierfeestenboxen, want dat moet een verrassing zijn. Toch wordt er al een tip van de sluier gelicht: “Het is een betaalbare box met veel ingrediënten geworden. Denk aan bier, maar ook aan een ander belangrijk ingrediënt van de Bierfeesten, namelijk spaghetti,” aldus Bauters.

Ook wie geen Bierfeestenbox kocht, kan mee feesten dit weekend. De huis-DJ’s C-man en Harry spelen tussen 16 en 18 uur muziek die live gestreamd wordt via de Facebookpagina van het festival.