tuin_patro.png

Benefiet aan 't Water wil Manon en Vincent helpen na verlies ouders

vrij 13 sep 2019

Vanavond is er in Hekelgem bij Affligem een benefiet voor de twee tienerkinderen van Kris De Pauw, die eind juni op 50-jarige leeftijd overleed aan de gevolgen van kanker. De behandeling van hun vader kostte erg veel geld, om alvast die zorgen weg te nemen voor de kinderen zetten vrienden en familie ‘Benefiet aan ’t Water’ op poten.

Het verhaal van Kris en zijn echtgenote Pascale laat niemand koud. Maar evenmin het verhaal van Manon en Vincent. Deze twee moedige en goedlachse tieners staan er nu alleen voor. Na een gevecht van vier jaren tegen kanker verloren ze hun beide ouders.

De zeer dure en niet terugbetaalde Hadrontherapie waarmee hun vader Kris zijn ziekte hoopte te stabiliseren, kostte handenvol geld. Reden genoeg voor vrienden en familie om een evenement op poten te zetten waarmee ze hopen Manon en Vincent financieel te steunen.

Benefietfeest
Hun ouders Kris en Pascale hielden van feesten en zo groeide het idee van een fundraising uit tot een benefietfeest. In de tuin aan de Patro (vlakbij de kerk van Hekelgem) vind je vanavond dan ook een hapje, drankje en sfeervolle muziek.

Wie er niet bij kan zijn, maar Manon en Vincent graag wil steunen, kan een bijdrage storten op volgende rekening: BE45 0636 6853 9189 op naam van Benefiet aan ’t Water. Alle info over het evenement vind je op deze Facebook-pagina