Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

De Lijn verwacht hinder op het net door manifestatie op 24 september

 

De Lijn verwacht hinder op het net door manifestatie op 24 september

Volgende week vrijdag 24 september zullen er minder bussen en trams van De Lijn uitrijden. De socialistische vakbond neemt dan deel aan een nationale manifestatie tegen de federale loonnormwet. De Lijn probeert die dag een alternatieve dienstregeling uit te werken op basis van het beschikbare personeel.

De nationale betoging vindt volgende week vrijdagvoormiddag plaats in Brussel. De socialistische vakbond roept al haar leden op deel te nemen, want volgens ABVV blokkeert de federale loonnormwet loonsverhogingen.

De Lijn kan nog niet inschatten hoeveel werknemers deel zullen nemen en wat de impact zal zijn op het openbaar vervoer. Op basis van personeel dat aangeeft niet mee te betogen, wordt een alternatieve dienstregeling uitgewerkt. Die vind je uiterlink op donderdag 23 september via deze link.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.