Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Geen nieuwjaarsfuiven in Zennevallei en Pajottenland

Geen nieuwjaarsfuiven in Zennevallei en Pajottenland

Door het stijgend aantal coronabesmettingen annuleren de Scouts en Gidsen van Sint-Rochus hun eindejaarsfuif. De beslissing komt er na overleg met de stad Halle. Door de annulering van de eindejaarsfuiven in Halle, Beersel en Lennik rijden er dit jaar ook geen feestbussen van en naar onze stad.

De geplande eindejaarsfuif van de  Scouts en Gidsen van Sint-Rochus gaat dit jaar niet door. Omwille van de huidige coronacijfers nemen ze die beslissing in het belang van de gezondheid. “Voor het evenement zijn nog geen kaarten verkocht. Terugbetalingen zijn dan ook niet aan de orde. Maar er werden wel al sponsors aangetrokken. Met hen wordt contact genomen voor verdere afspraken na deze afgelasting”, zegt burgemeester Marc Snoeck.

Duizenden feestvierders maken jaarlijks gebruik van de feestbussen van De Lijn doorheen de Zennvallei en het Pajottenland. Ook voor dit jaar waren verschillende feestbussen voorzien. "Maar nu in onder andere Halle, Beersel en Lennik de grote eindejaarsfuiven niet zullen doorgaan, werd beslist dat ook de feestbussen niet zullen uitrijden. Het initiatief zou anders weinig rendabel zijn”, aldus Snoeck.