it_all_leads_to_this_-_foto_scala_4.jpg

The Scabs, Scala en Jebroer op Jospop Schepdaal

maa 29 jun 2015

De organisatie van Jospop heeft de volledige line-up bekend gemaakt van het jaarlijks Dilbeeks muziekfestival. Blikvangers zij The Scabs, Jebroer ft. Stepherd & Skinto en Scala. 

Jospop wordt dit jaar georganiseerd op 28 & 29 augustus. Na het verdwijnen van Rock Ternat is Jospop de afsluiter geworden van het festivalseizoen in onze regio. En ook dit jaar vinden opnieuw heel wat Belgische en buitenlandse artiesten de weg naar de festivalweide in Schepdaal.

Ook dit jaar start Jospop met de welbekende StuBru-party ‘Was het ’80, ’90 of 2000’. Wie vrijdagavond meer pompende beats wil moet naar de Marquee waar T.Mastis, DJ Licious en Dimaro achter de draaitafels kruipen.

De tweede festivaldag wordt geopend door Tourist Lemc en De Fanfaar. Later volgen The Scabs en Jebroer ft. Stepherd & Skinot, bekend van de hit ‘Banaan’. Ook de meisjes van Scala houden met hun festivaltournee halt in Schepdaal. Nadien volgen nog Kensington, de Compact Disk Dummies en Regi.

Wie vooral wil dansen kan dat in de Marquee op de beats van Carl & Patch, Skyve ft. MC Miyagy, Murdock, Alvar & Millas en Stereo Killah. Voor alle info kan je terecht op www.jospop.com . (foto Scala)