Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wie wint de Toerisme Awards 2020?

Wie wint de Toerisme Awards 2020?

Dit weekend reikt de provincie Vlaams-Brabant de Toerisme Awards 2020 uit. De show kan je live bekijken, zaterdag vanaf 20u op RINGtv. Uit onze regio maken vijf genomineerden kans op een award van de jury. En jij kan mee kiezen wie met de publieksprijs aan de haal gaat.

Toerisme Vlaams-Brabant reikt voor de tweede keer de Toerisme Awards uit. Een vakjury zal een winnaar aanduiden in vier categorieën. “Eén categorie omhelst het toeristisch aanbod dat uitmunt innovatie, nieuwe dingen laten zien”, legt gedeputeerde Monique Swinnen (CD&V) uit. “Een tweede categorie draait rond het belang van erfgoed. De derde rond inclusie en de vierde rond streekidentiteit.”

Uit onze regio maken Het Mot in Grimbergen, het Kasteel van Gaasbeek, het Sportimonium in Hofstade, (H)echt Herne en Kana Beer uit Opwijk kans op een van die vier prijzen. De uitreiking kan je zaterdagavond om acht uur live volgen op RINGtv. Tijdens die uitzending beslis je als kijker mee over de publieksaward. Wie zijn stem uitbrengt, krijgt bovendien zelf een prijs. “We vinden het toch belangrijk dat de mensen van Vlaams-Brabant zelf ook kunnen zeggen wie voor hen die echte ambassadeurs van toerisme zijn”, aldus Swinnen.