Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Wie wint de Toerisme Awards 2020?

 

Wie wint de Toerisme Awards 2020?

Dit weekend reikt de provincie Vlaams-Brabant de Toerisme Awards 2020 uit. De show kan je live bekijken, zaterdag vanaf 20u op RINGtv. Uit onze regio maken vijf genomineerden kans op een award van de jury. En jij kan mee kiezen wie met de publieksprijs aan de haal gaat.

Toerisme Vlaams-Brabant reikt voor de tweede keer de Toerisme Awards uit. Een vakjury zal een winnaar aanduiden in vier categorieën. “Eén categorie omhelst het toeristisch aanbod dat uitmunt innovatie, nieuwe dingen laten zien”, legt gedeputeerde Monique Swinnen (CD&V) uit. “Een tweede categorie draait rond het belang van erfgoed. De derde rond inclusie en de vierde rond streekidentiteit.”

Uit onze regio maken Het Mot in Grimbergen, het Kasteel van Gaasbeek, het Sportimonium in Hofstade, (H)echt Herne en Kana Beer uit Opwijk kans op een van die vier prijzen. De uitreiking kan je zaterdagavond om acht uur live volgen op RINGtv. Tijdens die uitzending beslis je als kijker mee over de publieksaward. Wie zijn stem uitbrengt, krijgt bovendien zelf een prijs. “We vinden het toch belangrijk dat de mensen van Vlaams-Brabant zelf ook kunnen zeggen wie voor hen die echte ambassadeurs van toerisme zijn”, aldus Swinnen.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.