BOKA United speelt 2-2 gelijk tegen Denderzonen Pamel

maa 11 jan 2016

In 2de provinciale C speelde fusieclub Bodegem Kapelle United, kortweg Boka United, 2-2 gelijk tegen Denderzonen Pamel

BOKA, 4de in de stand, wilde dit weekend maar wat graag Pamel, de eerste periodekampioen, het vuur aan de schenen leggen. Na 20 minuten opende Asveren  de score na een hoekschop. En door een te zwakke verdediging bij BOKA verdubbelde Ahmimed vrij gemakkelijk de score.

Ook de scheidsrechter speelde in deze partij een belangrijke rol. Zo legde hij om onduidelijke redenen op het halfuur de bal op de stip. Maar Cassenaer liet de kans liggen om zijn ploeg terug in de wedstrijd te brengen. Een fout die de spits drie minuten later zelf goed maakte: 1-2. BOKA kreeg opnieuw hoop en terecht. Cassenaer zorgde net voor de rust voor de assist, D'Havelose werkte mooi af en bracht zo de bordjes opnieuw in evenwicht: 2-2.

De tweede helft had heel wat minder in petto. Opnieuw nam de scheidsrechter enkele vreemde beslissingen waardoor de frustratie groeide aan beide zijden. Op zeker ogenblik moest Pamel zelfs met 9 spelers verder maar BOKA slaagde er niet in om die numerieke meerderheid te benutten. 2-2 was dus ook eindstand. Een uitgebreid verslag en reacties maandagavond in RINGtv-Sport.