Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Bornauw ruilt Keulen in voor Wolfsburg

Sport

Sebastiaan Bornauw ruilt Keulen voor Wolfsburg

Sport

Trésor ruilt Willem II voor Racing Genk

Sport

Honderden Steenhuffelse supporters zien Rode Duivels stranden in kwartfinale EK

Het grootste buitenscherm van Vlaams-Brabant staat in Steenhuffel. Vrijdagavond zakten zo’n 750 supporters af naar de Londerzeelse deelgemeente om de Rode Duivels naar de overwinning te schreeuwen tegen Italië. Maar de kwartfinale werd het eindstation van de Belgen op het Europees kampioenschap...

Sport

Italianen voor België-Italië: "Schrik van Lukaku"

Vanavond spelen de Rode Duivels hun kwartfinalewedstrijd op het EK tegen Italië. Als de Belgen winnen, spelen ze de halve finale. Maar hoe leven de Italianen uit onze regio toe naar de wedstrijd? We trokken naar restaurant Da Lino in Zaventem waar chef Giancarlo, zijn twee broers en vader...

Sport

Kampenhoutenaar Zinho Gano trekt naar Zulte Waregem

Kampenhoutenaar Zinho Gano voetbalt de komende seizoenen voor SV Zulte Waregem. Gano maakt de overstap van KRC Genk. Hij tekent aan de Gaverbeek een contract voor drie seizoenen met optie op een vierde seizoen.

Sport

Duivelsgekte in stadion van Strombeek: “Nu moet Italië er aan”

Op het Europees kampioenschap voetbal hebben de Rode Duivels gisterenavond hun achtste finale tegen Portugal gewonnen. Die zege werd in het stadion van FC Strombeek op luid gejuich onthaald. Daar keken zeshonderd supporters samen naar de wedstrijd.

Sport

Gooikenaar Milan Corryn verkast naar Poolse Warta Poznan

Milan Corryn uit Gooik ruilt het Slowaakse AS Trencin in voor het Poolse Warta Poznan. De flankspeler ondertekent bij het nummer vijf van de afgelopen Poolse competitie een contract voor twee seizoenen.

Sport

Bever ziet Rode Duivels 9 op 9 pakken

Met een perfecte 9 op 9 stoten de Rode Duivels door naar de achtste finales van het EK voetbal. In Bever zagen 200 supporters hoe België pas een kwartier voor affluiten door de Finse verdedigingsmuur kon breken. Het werd uiteindelijk 0-2 via een owngoal van de Finse doelman en Romelu Lukaku.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30