Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Kester-Gooik pakt ticket voor eerste provinciale

Sport

Veteranen Wolvertem-Merchtem aan de slag tegen Ajax

Sport

Voorbeschouwing: stoot Kester-Gooik door naar eerste provinciale?

Sport

RSC Anderlecht zoekt gastgezinnen in de Rand rond Brussel

Voetbalclub Anderlecht is in onze regio op zoek naar gastgezinnen voor jong talent, de zogenaamde Purple Talents. Sommigen van hen wonen ver weg. Bedoeling is dat de jonge voetballers overstappen naar een school in de buurt van de club en verblijven in een gastgezin, om zo efficiënt mogelijk...

Sport

Voetbalclub Strombeek gaat solo door onder nieuwe naam

Er komt dan toch geen fusie of intense samenwerking tussen voetbalclubs KFC Strombeek en KSC Grimbergen. Volgens het bestuur van KSC Grimbergen zette Strombeek de samenwerking eenzijdig stop. De club zou een doorstart maken onder de naam FC Strombeek 1932.

Sport

Onduidelijkheid over stadion Lamme Guiche

Het is onduidelijk wanneer er opnieuw gevoetbald kan worden in het stadion Lamme Guiche in Halle. De stad Halle heeft de CVBA Koninklijke Halse Sportclub in gebreke gesteld omdat deze haar contractuele verplichtingen niet nakomt.

Sport

Pepingen-Halle op weg naar tweede amateurklasse

In de derde amateurklasse strijdt Pepingen-Halle via de eindronde voor promotie. De eerste klip moest vanmiddag thuis omzeild worden. Wetteren kwam over de vloer. Geen evidente tegenstander, want Wetteren eindigde tweede in de competitie, terwijl Pepingen-Halle met zes punten minder vierde werd.

 

Sport

Eppegem scoort alvast voor het behoud

Eppegem trok vanmiddag naar City Pirates om de eindronde te spelen. Beide ploegen leken vooraf elkaar waard, want in de tweede amateurklasse eindigden ze elk hun in eigen reeks veertiende met allebei 34 punten.

Sport

Kester-Gooik op goeie weg naar eerste provinciale

In de tweede provinciale speelde Kester-Gooik in een dubbele confrontatie met Bekkevoort om een ticket voor de eerste provinciale.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30