Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Marie Detruyer opnieuw genomineerd voor Profvoetbalster van het Jaar

Sport

Dames Kester-Gooik winnen interprovinciale eindronde

Sport

Lembekenaar Trésor wint Ebbenhouten Schoen

Sport

Dames Kester-Gooik naar finale interprovinciale eindronde

De dames van Kester-Gooik hebben zich geplaatst voor de finale van de interprovinciale eindronde. Ze versloegen in een spannende derby Leeuw Brucom met 0-2.

Sport

Asse-Zellik stoot door naar finale

In tweede provinciale van het voetbal speelde Woluwe-Zaventem vandaag de halve finale van de eindrondes tegen Asse-Zellik 2002. Een hele match lang ging het gelijk op, maar het zijn de bezoekers uiteindelijk doorgaan naar de volgende ronde.

Sport

Claessens nieuwe coach van Wolvertem-Merchtem

Peter Claessens wordt de nieuwe trainer van derdenationaler Wolvertem-Merchtem. De 57-jarige ex-profvoetballer was dit seizoen aan de slag bij de Antwerpse eersteprovincialer FC De Kempen.

Sport

Niet Kester-Gooik, maar Herent wint Beker van Brabant

In het voetbal verloren de dames van Kester-Gooik de finale van de Beker van Brabant tegen Herent met 2-0. Kester-Gooik was op zoek naar een revanche: drie jaar geleden stonden ze ook al in de finale, maar die werd nooit gespeeld door corona. Ook vandaag mogen ze geen beker mee naar huis nemen,...

Sport

Wambeek-Ternat haalt titel binnen tegen Fenixx BeigHum

Wambeek-Ternat speelt volgend seizoen in de nationale reeksen. Het speelde zondag kampioen door het titelduel te winnen tegen Fenixx BeigHum. Opvallend, ook de tweede ploeg van de Ternatse club speelde afgelopen weekend kampioen.

Sport

Kampenhout heeft mirakel nodig voor behoud

In de derde nationale zijn het spannende weken voor Kampenhout. De ploeg vecht tegen het degradatiespook. Gisteren haalde het een 0-3 achterstand knap op tegen Wijgmaal, al is sat een magere troost. 

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30