Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Toptalent Mika Godts naar Ajax Amsterdam

Sport

Asse-Zellik en Hoeilaart verdelen de buit

Sport

Tempo Overijse neemt vlot de maat van Eppegem

Sport

Sint-Pieters-Leeuw positief over plannen Union-stadion in Vorst

Begin deze week heeft voetbalclub Union zijn plannen voor een nieuw stadion gepresenteerd aan fans en omwonenden. De Bemptsite in Vorst, vlak naast de Brusselse Ring dicht bij Drogenbos en Sint-Pieters-Leeuw, is volgens de club de beste locatie. Die laatste twee gemeenten hadden zo hun twijfels...

Sport

Jelske Van Assche krijgt prijs voor mooiste doelpunt van 2022

Vorige week maakte onze redactie van RINGtv Sport bekend dat Jelske Van Assche het mooiste doelpunt van 2022 maakte. Vrijdagavond kreeg de speelster van Wolvertem-Merchtem haar prijs overhandigd.

Sport

Spelers Fenixx BeigHum ruilen stickers van ploeggenoten: “Meer dan 100.000 zakjes verkocht”

De Panini-stickerboeken van topsporters zijn al jarenlang een  begrip in de wereld van verzamelaars. Ook de spelers van voetbalclub Fenixx BeigHum uit Grimbergen zijn fans van Panini, alleen moeten Messi en De Bruyne bij hen plaats maken voor namen van spelers van de Grimbergse club zelf.

Sport

Kevin Sonck (41): "Zeker nog een jaar bij SK Oetingen"

In RINGtv Sport maak je kennis met voetballer Kevin Sonck die op zijn 41ste nog altijd het mooie weer maakt in derde provinciale. Hij is één van de drijvende krachten van leider SK Oetingen en denkt nog lang niet aan stoppen.

 

Sport

Jelske Van Assche wint Doelpunt van het Jaar

Wie scoorde het voorbije jaar het mooiste doelpunt? Dat vraagt onze sportredactie zich elke eindejaarsperiode af. Wij selecteerden vijf kanshebbers, maar jij besliste mee wie het allermooiste doelpunt maakte.

 

 

Sport

Oetingen en Negenmanneke spelen gelijk na een wedstrijd die alle kanten uitkon

Zondagnamiddag kreeg Negenmanneke in derde Provinciale A het bezoek van de leider Oetingen. De thuisploeg was ongeslagen in het eigen stadion dit seizoen en was vastberaden die reeks door te trekken. De bezoekers uit Oetingen wilden dan weer hun voorsprong in het klassement verder uitbouwen. 

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30