Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Verslag: Kampenhout ontvangt Zaventem in derde amateurklasse A

Sport

Verslag: Eppegem ontvangt Tempo Overijse in tweede amateurklasse A

Sport

Voorbeschouwing: Eppegem - Tempo Overijse in tweede amateurklasse A

Sport

Pepingen-Halle verliest thuis van Melsele

In derde amateurklasse A kreeg Pepingen-Halle vandaag Melsele op bezoek. Voor Pepingen-Halle was het de eerste thuismatch in de derde amateurklasse.

 
Sport

Gemiste kans voor SK Londerzeel

In tweede amateurklasse wil Londerzeel het bleke vorige seizoen doorspoelen en beter presteren. Londerzeel speelde op de eerste speeldag gelijk op Eppegem, vandaag tegen Ronse bleef het 0-0.

Sport

Voetbalster Jella Lauwens (22) uit Londerzeel omgekomen bij ongeval

Jella Lauwens (22) uit Londerzeel is vrijdagavond omgekomen tijdens een zwaar verkeersongeval op de E17. Ze is een speelster uit de eerste klasse van het Belgische vrouwenvoetbal. De familie uit Londerzeel was zaterdag te aangeslagen om te reageren.

 
Sport

Voetballer Milan Corryn uit Gooik: een man met een plan

Met zijn negentien lentes is voetballer Milan Corryn uit Gooik er helemaal klaar voor: de jeugdinternational zegt de beloftes van Anderlecht ontgroeid te zijn en kiest voor een carrière in het buitenland. Eerstdaags vertrekt hij naar Slovakije, waar hij onderdak vond bij Trencin.

 

Sport

Voorbeschouwing: Pepingen-Halle ontvangt in derde amateurklasse Melsele

Zondag ontvangt voetbalclub Pepingen-Halle in de derde amateurklasse A Melsele. Jawel, in de derde klasse en niet in de tweede, ook al was dat eigenlijk de bedoeling. De Voetbalbond besliste er echter anders over.

Sport

Roberto Martinez huldigt kunstgrasveld in voor FC Herne

Hoog bezoek gisterenavond bij FC Herne. Niemand minder dan bondscoach Roberto Martinez kwam er het nieuwe kunstgrasveld van de voetbalclub inhuldingen. Ring TV was er bij.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30