Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Wambeek-Ternat heeft eigen techniekschool

Sport

Red Flame Detruyer geeft voetbaltraining aan Leeuwse meisjes

Sport

Luc Deleu krijgt zetel in Raad van Bestuur RSC Anderlecht

Sport

Van den Steen naar Beerschot, Daeseleire naar Londerzeel

Voetbalclub SK Londerzeel krijgt volgend seizoen versterking van Dimitri Daeseleire. En oud-coach van Londerzeel Frederic Van den Steen verkast naar Beerschot.

 

Sport

Zemst gaat sporthal bouwen naast GC De Melkerij

De gemeente Zemst gaat volgend jaar een nieuwe sporthal bouwen. Het gebouw komt op de leegstaande terreinen naast gemeenschapscentrum De Melkerij. De huidige sporthal wordt nadien gesloopt.

Sport

Voetbal Vlaanderen plant begin september heropstart jeugd- en amateurvoetbal

Voetbal Vlaanderen heeft de startdata voor het nieuwe voetbalseizoen bekendgemaakt. Het is de bedoeling dat het amateur- en jeugdvoetbal in het weekend van 4 en 5 september heropstart. De competities liggen al sinds oktober stil.

Sport

Bornauw over mislukte operatie: “Snelle reactie van dokters heeft slechte afloop voorkomen”

Sebastiaan Bornauw heeft de trainingen bij zijn Duitse club FC Köln hervat. Amper een maand geleden kroop de voetballer uit Meise door het oog van de naald tijdens een rugoperatie. “Mijn lichaamstemperatuur steeg extreem snel. Als de dokters niet meteen hadden ingegrepen, zou mijn lichaam gewoon...

Sport

Talentendag bij SK Londerzeel

De competities in het voetbal liggen al sinds oktober stil. Met veel hoop kijken voetbalclubs dan ook uit naar volgend seizoen. Bij SK Londerzeel bereiden ze dat seizoen voor met een talentendag. Afgelopen zondag waren spelers uit heel de regio welkom in het Eeckelaersstadion.

Sport

Vier voetballers uit onze regio geselecteerd voor WK-kwalificatiewedstrijden

Vier voetballers uit onze regio zijn geselecteerd voor de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Wales, Tjechië en Wit-Rusland. Dat maakte Roberto Martinez, de bondscoach van de Rode Duivels, bekend.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30