Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Pepingen-Halle werkt zich in de top drie

Sport

Overijse klimt uit het dal met topvoetbal

Sport

Pepingen-Halle: “Doorgaan op dit elan”

Sport

Bruno Clerbout versterkt sociale cel Anderlecht

Opmerkelijke transfer voor RSC Anderlecht. De voetbalclub trekt Bruno Clerbout uit Kapelle-op-den-Bos aan. De voormalige triatleet versterkt de sociale cel van de kwakkelende recordkampioen.

Sport

Sterrebeek verbaast

In eerste provinciale stond het duel tussen Grimbergen en Sterrebeek vanmiddag op het menu. Twee teams die vorig seizoen degradeerden en waar het ook dit seizoen niet lekker draait.

 
Sport

Kampenhout pakt drie belangrijke punten

In derde amateurklasse A kreeg Kampenhout vandaag het bezoek van Zwevezele.

 

Sport

Smakelijke beloning voor mooiste doelpunt van 2018

In ons sportmagazine van vorige zondag maakten we bekend dat Nik Vangrunderbeek het doelpunt van 2018 scoorde. Van de 847 RINGtv-kijkers die stemden kozen 268 mensen voor de goal die Vangrunderbeek maakte voor zijn voormalige ploeg Londerzeel. Dit weekend kreeg hij z’n trofee.

Sport

Nieuwe voetbalsite in Gooik

KV Kester-Gooik heeft een nieuwe thuishaven in Strijland. Het Voetbalcentrum Gooik omvat een kunstgrasveld met veldverlichting, een kleiner grasveld, een ruime parking en een nieuw kantinegebouw met zes kleedkamers.

Sport

Kampenhout wil eerherstel tegen Zwevezele

In de derde amateurklasse A van het voetbal ontvangt Kampenhout zondag het nummer 4, Zwevezele. Kampenhout staat nu twaalfde in de stand, met evenveel punten als nummer 13, Wolvertem-Merchtem. Wij polsten al even hoe ze bij Kampenhout uitkijken naar het duel van zondag.  

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30