Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Amateurvoetbal woedend over wedstrijduren eerste klasse

Sport

Rocky Bushiri naar KV Mechelen

Sport

Beerselnaar Saelemaekers definitief naar AC Milan

Sport

Wissel van de wacht bij SK Pepingen-Halle

Voorzitter van SK Pepingen-Halle Roger De Ridder geeft op 1 juli de fakkel door. Zijn opvolger bij de tweede amateurklasser wordt Hans Vanderheyden. Die is al 26 jaar verbonden aan de club en is vandaag hoofd van de jeugdopleidingen van Pepingen-Halle.

Sport

Verbroedering Beersel-Drogenbos mag kantine weer openen

Bij voetbalclub Verbroedering Beersel-Drogenbos halen na de spelers nu ook de ouders opgelucht adem. Dat komt omdat ze sinds vorige week weer welkom zijn op de club. Om te kijken naar een wedstrijd van hun jonge voetballers of om gewoon een glas te drinken in de kantine.

Sport

Vilvoorde zoekt tijdelijke invulling Focquet-site om jonge voetbaltalentjes kansen te bieden

De stad Vilvoorde is op zoek naar een tijdelijke invulling van de site Focquet in de wijk Broek, een markant overblijfsel uit de oude industriƫle geschiedenis van Vilvoorde. Het terrein met de iconische blauwe loods, is onderdeel van een reconversieproject waarbij naar een mix van wonen en...

Sport

BAS verklaart klachten Halle-Gooik en Kester-Gooik ongegrond

Voetbalclub Kester-Gooik en futsalclub Halle-Gooik vangen bot bij het BAS, het Belgisch Arbitragehof voor de Sport. Beide clubs waren het niet eens met de beslissing van de Belgische voetbalbond om op basis van tussenstanden het eindklassement van de competities te bepalen. Dat gebeurde door de...

Sport

Virtueel voetbal levert meer dan 8.000 euro op voor G-sport

Een uitzonderlijke actie van 17 voetbalclubs uit eerste provinciale Vlaams-Brabant en Digital Scouting bracht een mooie som in het laatje ten voordele van de G-sporters in Vlaanderen. De voetbalclubs speelden een virtuele match tegen de verzonnen club FC Covid-19 en wonnen die wedstrijd met gemak.

Sport

Zemst heeft grote plannen met sportsite Den Dries

Zemst heeft grote plannen met sportsite Den Dries. Nadat het er samen met KCVV Elewijt een kunstgrasveld aanlegde, wil het nu de sportsite helemaal hertekenen. Zo verdwijnt de verouderde wielerpiste en krijgen de hondenschool en jeugdhuis een nieuwbouw.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30