Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Leicester City betaalt 45 miljoen euro voor Youri Tielemans

Sport

Champions League Futsal: Halle-Gooik loot Benfica

Sport

Opwijkenaar Bushiri speelt volgend seizoen in de Premier League

Sport

Asielzoekers en vluchtelingen tussen de lijnen

In het nationaal voetbalcentrum in Tubeke werd vandaag, op Wereldvluchtelingendag, het voetbaltornooi "Iedereen op het veld" georganiseerd. Liefst 41 teams van asielzoekers en vluchtelingen namen het tegen elkaar op. Onze regio werd onder andere vertegenwoordigd door het team van het...

Sport

Dessaer ruilt BOKA United voor KRC Genk

Opmerkelijke transfer in het voetbal. Denis Dessaer, trainer van tweedeprovincialer BOKA United, wordt assistent-trainer bij KRC Genk. Hij zal er werken aan de zijde van Felice Mazzu. Beiden kennen elkaar van in hun periode bij White Star Woluwe.

Sport

Voorzitter KV Zuun plots overleden

In Sint-Pieters-Leeuw rouwt voetbalclub KV Zuun om het plotse overlijden van z'n voorzitter Hugo Wauters.

Sport

Ook FP Halle-Gooik Girls halen toppers in huis

FP Halle-Gooik, de futsaltrots van onze regio, blijft de club in al haar geledingen verder uitbouwen en versterken. Nadat de Braziliaan Baldasso gisteren toetrad tot de rangen van de A-ploeg, stelt nu ook de vrouwenploeg vandaag twee toptransfers voor.

Sport

Braziliaanse topverdediger voor Halle-Gooik

Halle-Gooik heeft z'n eerste aanwinst voor het nieuwe seizoen beet. De Braziliaanse verdediger Venancio Baldasso tekent een contract voor twee seizoenen.

Sport

Vijf regiogenoten naar EK voor beloften

Vijf regiogenoten behoren tot de definitieve selectie voor het Europees kampioenschap voetbal voor beloften, dat later deze maand plaatsvindt in Italiƫ en San Marino. Vier van de vijf zijn verdedigers.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30