Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Degraderend Kampenhout wint van promovendus Meise

Sport

Doelpuntenfestival bij Tempo Overijse

Sport

Ex-manager RSCA Van Holsbeeck vrij onder voorwaarden

Sport

Van Holsbeeck opgepakt in fraudezaak voetbal

Herman Van Holsbeeck, voormalig manager bij RSC Anderlecht, is opgepakt voor verhoor in een dossier van financiële fraude in het Belgisch voetbal.

 

Sport

Genk-aanvaller Ndongala beschuldigd van winkeldiefstal in Vilvoorde

KRC Genk-aanvaller Dieumerci Ndongala is gisteren onterecht beschuldigd geweest van winkeldiefstal in de H&M in Vilvoorde. Dat maakte de voetballer zelf bekend op zijn Instagramaccount. H&M heeft zich intussen al verontschuldigd, maar de spits denkt er aan om een klacht in te dienen.

Sport

Kraainem verwelkomt 2.000ste vluchteling

Voetbalclub Kraainem FC heeft zijn 2.000ste vluchteling verwelkomd sinds het in 2015 startte met 'We welcome young refugees'. Dat project is uitgegroeid tot één waar ook de UEFA Foundation for Children en de Europese Commissie zijn schouders mee onder zet.

Sport

Eurostadion: beroep Ghelamco afgewezen

De Raad voor VergunningsBetwistingen (RVB) wijst het beroep af van bouwheer Ghelamco tegen de beslissing van de Vlaamse regering. Die weigerde een omgevingsvergunning voor het stadion dat Ghelamco zou bouwen op parking C in Grimbergen.

Sport

Kampenhoutenaar Gano op huurbasis naar Antwerp

Voetballer Zinho Gano uit Kampenhout verlaat KRC Genk. De landskampioen leent hem voor een seizoen aan Antwerp, dat ook een aankoopoptie bedong.

Sport

Primeur voor Eendracht Mazenzele Opwijk: samenwerking met RSCA

Eendracht Mazenzele Opwijk stelt vandaag een officieel samenwerkingsakkoord met RSC Anderlecht voor. De club uit Opwijk zal talentvolle jeugdspelers screenen voor de Brusselse topclub. In ruil zal RSCA de jeugdwerking van Opwijk ondersteunen.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30