Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Tempo blijft ongeslagen aan de leiding

Sport

Hallenaar Debast ziet goede prestaties beloond met selectie bij Rode Duivels

Sport

Anderlecht-fans kunnen zaterdag laatste groet brengen aan Michel Verschueren

Sport

Grimbergenaar ‘Mister Michel’ Verschueren (91) overleden

Grimbergenaar Michel Verschueren, die bijna 25 jaar lang manager was van RSCA Anderlecht, is overleden. ‘Mister Michel’ werd 91.

Sport

Inwendige defibrillator redt Grimbergse voetballer: “Over een maand wil ik weer voetballen”

Tijdens de voetbalwedstrijd Veltem-Beisem-Grimbergen afgelopen weekend in eerste provinciale zakte Nabil Toufik (28) plots in mekaar, maar een inwendige defibrillator voorkwam een drama. “Binnenkort sta ik terug op het veld”, belooft Toufik.

Sport

Speler KSC Grimbergen zakt in elkaar, inwendige defibrillator voorkomt drama

Opschudding tijdens de wedstrijd Veltem-Beisem-Grimbergen in eerste provinciale zondagnamiddag. Na een kwartier spelen zakte Grimbergen-speler Nabil Toufik plots in elkaar. Een inwendige defibrillator voorkwam een drama.

Sport

Diegem pakte eerste punt van dit seizoen

In de tweede klasse B van het voetbal behaalde Diegem vandaag een eerste punt van het seizoen dankzij een late penalty save van Michiels. De partij tegen Lyra-Lierse eindigde 1-1. De vorige match tegen Capellen verloor Diegem met 3-1.

 

Sport

KFC Meise schrapt inkomgeld: “Elke thuiswedstrijd moet een dorpsfeest worden”

KFC Meise bestaat 90 jaar en viert dat met een bijzonder initiatief. Nog tot het einde van het jaar kan je gratis naar elke thuiswedstrijd gaan kijken. De voetbalclub wil zo ook voor mensen een verschil maken in moeilijke financiële tijden.

Sport

Marketing- en communicatiestrateeg Jan Callebaut (66) overleden

Gisteren is in het ziekenhuis van Aalst Jan Callebaut overleden. De Affligemnaar was jarenlang adviseur van heel wat politici en bedrijven en ook erg betrokken bij het verenigingsleven van Teralfene.

 

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30