Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Grimbergen pakt derde plaats

Sport

Eerste training voor Special Devils

Sport

"Spelers en clubs moeten beseffen dat gouden tijden voorbij zijn"

Sport

Tirpan ruilt Lokeren voor Turks avontuur

Mickaël Tirpan uit Sint-Pieters-Leeuw ruilt Lokeren voor het Turkse Kasimpasa. Die ploeg vecht momenteel tegen de degradatie in de Turkse eerste klasse. 

Sport

Kums definitief naar AA Gent

Dilbekenaar Sven Kums ruilt RSC Anderlecht definitief in voor AA Gent. Kums, die in de eerste seizoenshelft door de Brusselaars verhuurd werd aan Gent, tekent een contract voor drie seizoenen in de Ghelamco Arena. 

Sport

Pepingen-Halle schiet weinig op met gelijkspel tegen Spouwen-Mopertingen

In de tweede amateurklasse B van het voetbal moest Pepingen-Halle vanmiddag liefst winnen om uit de degradatiezone te geraken. Daar is de thuisploeg niet in geslaagd, maar het verloor ook niet: 0-0 tegen Spouwen-Mopertingen.

Sport

Wambeek-Ternat houdt titelkansen gaaf: 1-0

In de tweede provinciale B van het voetal houdt Wambeek-Ternat zijn titelkansen gaaf dankzij een 1-0 overwinning tegen Nossegem.Zo houdt Wambeek-Ternat ook de kloof met BOKA klein.

Sport

Wegen Kester-Gooik en Vansintjan scheiden

Kester-Gooik heeft in onderling overleg de samenwerking met zijn trainer Stef Vansintjan met onmiddellijke ingang stopgezet. De Gooikenaars staan voorlaatste in eerste provinciale. Vansintjan was sinds november 2017 aan de slag bij de club. 

Sport

KV Brucom kan weer voetballen op eigen veld

Het voetbalveld van KV Brucom in Sint-Pieters-Leeuw is opnieuw bespeelbaar. De ploeg uit vierde provinciale moest begin deze maand het burenduel tegen Vlezenbeek afgelasten door een mollenplaag. De dieren zijn ondertussen verjaagd.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30