Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Diegem Sport huldigt clubicoon Pieter Jacobs

Sport

Jos Donvil gaat aan de slag bij Anderlecht als operationeel directeur

Sport

SK Londerzeel uitgeschakeld in Beker van België

Sport

Regioploegen plaatsen zich voor volgende ronde Beker van België

In de Beker van België van het voetbal is afgelopen weekend de tweede ronde afgewerkt. Acht regioploegen kwamen in actie, amper drie van hen stoten door naar de derde ronde. In het futsal plaatst Halle-Gooik zich met gemak tegen Koersel-Ham.

Sport

Vijf regioploegen stoten door naar tweede ronde Beker van België

In de Beker van België is afgelopen weekend de eerste ronde afgewerkt. Twaalf ploegen uit de regio kwamen in actie, amper vijf slaagden erin om door te stoten naar de volgende ronde.

Sport

Hekelgemse voetballertjes krijgen training van jeugdopleiders Valencia

Het einde van de vakantie nadert en dat betekent ook dat de laatste jeugdkampen bijna achter de rug zijn. RINGtv trok naar het veld van Eendracht Hekelgem. Daar krijgen voetballertjes deze week training van jeugdopleiders van de Spaanse topclub Valencia.

Sport

Thomas Kaminski ruilt KAA Gent voor Blackburn Rovers

Thomas Kaminski ruilt KAA Gent voor Blackburn Rovers. De doelman uit Asse tekent een contract voor twee jaar bij de Engelse tweedeklasser. Blackburn Rovers betaalt zo'n 500.000 euro voor de 27-jarige Kaminski.

Sport

Gouverneur schept duidelijkheid: “Antwerpse sportclubs mogen niet uitwijken naar Vlaams-Brabant”

Gouverneur Lodewijk De Witte geeft geen toelating aan Antwerpse sportclubs om voor trainingen of wedstrijden uit te wijken naar Vlaams-Brabant. “Het is niet de bedoeling dat Antwerpse clubs de strenge maatregelen in hun provincie omzeilen door hun activiteiten in Vlaams-Brabant te laten doorgaan.”

 
Sport

Rhodienne-De Hoek schort trainingen op na positieve test

Voetbalclub Rhodienne-De Hoek schort al zeker een week al zijn trainingen op. De club doet dat nadat een speler van de eerste ploeg positief testte op het coronavirus. Al zijn medespelers en de technische staf hebben zich uit voorzorg ook laten testen.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30