Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

De Backer nieuwe trainer van BOKA United

Sport

Einde seizoen in lagere voetbalreeksen

Sport

Waterputten goed voor milieu en portemonnee van Steenokkerzeelse voetbalclubs

Sport

Coronavirus slaat toe bij Leeuwkens Teralfene

Nadat Voetbal Vlaanderen aankondigde alle wedstrijden en trainingen af te gelasten tot en met 31 maart, volgden zowat alle clubs in de regio die maatregel op. Leeuwkens Teralfene deed dat gisteren al omdat zeker twee leden van de club besmet zijn met het coronavirus.

Sport

Achtste keer op rij prijs voor Rode De Hoek

In de eerste provinciale van het voetbal zette Rode De Hoek de voorbjie weken met 40 op 42 een geweldige reeks neer. Het team is genaderd tot op een punt van het leidersduo Diest Kampenhout. Vanmiddag kwam Huldenberg over de vloer dat nog strijd voor het behoud, maar vorige week wel leider...

Sport

Voorbeschouwing: droomt Rode- De Hoek al van de titel in eerste provinciale?

In de eerste provinciale van het voetbal ontvangt Rode-De Hoek zondag Huldenberg. De Rodenaren zijn met 40 op 42 aan een geweldige reeks bezig en naderden tot op 1 punt van leidersduo Kampenhout, Diest. Wordt er al gedroomd van de titel?

Sport

SK Leeuw en Brucom Sport fusioneren

SK Leeuw en KV Brucom Sport smelten tegen volgend seizoen samen tot één ploeg. Dat bevestigt het bestuur van SK Leeuw. De nieuwe club krijgt de naam Brucom-Leeuw, de clubkleuren worden rood-geel. Het is de eerste fusie in het Leeuwse voetbal. 

Sport

Kester-Gooik en Meise gaan strijd aan voor behoud in eerste provinciale

In het voetbal streden Kester-Gooik en Meise vanmiddag voor het behoud in eerste provinciale. Vorig seizoen promoveerden beide ploegen vanuit tweede naar eerste provinciale. Die overstap liep niet van een leien dakje.

Sport

Stijn Geys nieuwe trainer Londerzeel

Stijn Geys wordt volgend seizoen trainer van tweede amateurklasser KSK Londerzeel. Hij volgt Jean-Pierre Van de Velde op. Die is nog maar enkele maanden aan de slag bij de Londerzeelnaren, maar verlaat na dit seizoen de club.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30