Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Vooruitblik: geraakt Tempo Overijse uit de crisis?

Sport

FP Halle-Gooik speelt alweer bekerfinale

Sport

Tielemans start met vertrouwen aan EK-kwalificatie

Sport

Zilver voor Unified voetballers

Het team van Unified-voetballers, waarvan de meeste spelers lid zijn van G-Sport Pajottenland, hebben zilver behaald op de Wereldspelen Special Olympics in Abu Dhabi. Ze verloren de finale met 1-2 tegen Haïti.

Sport
Update

KBVB en Golazo renoveren Koning Boudewijnstadion

De KBVB en Golazo hebben vandaag hun plannen voorgesteld om het Koning Boudewijnstadion volledig te renoveren. De Golden Generation Arena moet klaar zijn tegen 2022 en tussen de 150 en 200 miljoen euro kosten.

Sport

Unified-voetballers naar finale in Abu Dhabi

Het team van Unified-voetballers, waarvan de meeste spelers lid zijn van G-Sport Pajottenland, strijden morgen voor goud of zilver op de Wereldspelen Special Olympics in Abu Dhabi.

Sport

Ternat wint historische derby tegen Wambeek

In de tweede provinciale van het voetbal stond vandaag een historische derby op het programma. Volgend seizoen vormen Ternat en Wambeek één ploeg, vandaag stonden ze voor het laatst tegenover elkaar. Ternat trapte zichzelf de geschiedenisboeken in met een knappe zege.

Sport

Kums durft dromen van Europees voetbal

Vorige week pakte voetbalclub Anderlecht dankzij een 2-0 overwinning tegen Kortrijk het ticket voor play-off 1. De twee doelpunten waren twee parels van Dilbekenaar Sven Kums. RINGtv Sport blikt terug met de kapitein van Anderlecht.

Sport

Unified-voetballers op zucht van finaleplaats​ op Wereldspelen Special Olympics

De Unified-voetballers zitten op schema richting finale op de Wereldspelen Special Olympics in Abu Dhabi. Een medaille lonkt voor het team, dat voor een groot deel bestaat uit spelers van G-Sport Pajottenland.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30