Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Voorbeschouwing: kan Wolvertem-Merchtem Tempo-Overijse aan?

Sport

Geen vergunning voor zaalvoetbalcomplex in Groot-Bijgaarden

Sport

Europees avontuur Halle-Gooik is voorbij

Sport

SK Pepingen ontslaat medewerker na racistische uitlatingen tegen CD&V-voorzitster

Voetbalclub SK Pepingen-Halle heeft een medewerker ontslagen die racistische uitspraken deed aan het adres van Aletheia de Guzman, voorzitster van CD&V Pepingen. Het incident vond het voorbije weekend plaats op het veld van SK Pepingen-Halle.

Sport

Lennik krijgt opnieuw voetbaldorp

Nu de Rode Duivels zeker zijn van groepswinst en kwalificatie voor het EK volgende zomer, worden her en der voorbereidingen getroffen om de wedstrijden uit te zenden op een groot scherm. In Lennik komt er al voor de derde keer een voetbaldorp. Drie horecazaken slaan daarvoor opnieuw de handen in...

Sport

18 op 18 voor Diegem

In de tweede amateurklasse B is Diegem bezig aan een opvallend seizoen. Het team startte met 0 op 18 om zich daarna te herpakken met 15 op 15 en een zevende plaats als gevolg. Vanmiddag deed Diegem daar nog drie punten bij tegen Hasselt.

 

Sport

Overijse pakt 3 punten thuis tegen Eppegem

In derde amateurklasse A van het voetbal ontving Tempo Overijse gisteren Eppegem. Tempo trok aan het langste eind en won met 2-0.

 

Sport

Voorbeschouwing: stunt Diegem dit weekend nog een keer?

In de tweede amateurklasse A speelt voetbalclub Diegem een opvallend seizoen. Het team startte met 0 op 18, maar dan kwam de plotse ommekeer. Diegem won vijf keer op rij en is daardoor van de laatste naar de zevende plaats geklommen. Zondag komt de nummer twee Hasselt over de vloer. Volgt dan...

Sport

Kon KFC Eppegem status van titelfavoriet verzilveren tegen co-leider Wetteren?

In de derde amateurklasse A van het voetbal staat Eppegem met drie andere ploegen aan kop. Sinds vorige week is het team ook de trotse eigenaar van de eerste periodetitel. Kon Eppegem zijn status van titelfavoriet kracht bijzetten door in eigen huis te winnen van co-leider Wetteren?

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30