Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Zonen gewezen toptrainer en Dilbeekse burgemeester gaan profvoetballers begeleiden

Sport

U8 BOKA United haalt alles uit de kast om Senne te overtuigen trainer te blijven

Sport

Wambeek-Ternat vol vertrouwen over Jos Donvil als nieuwe CEO RSCA

Sport

Wambekenaar Jos Donvil wordt nieuwe CEO van RSC Anderlecht

Jos Donvil, voorzitter van fusieclub Wambeek-Ternat, wordt vanaf 1 april de nieuwe CEO van RSC Anderlecht. De Wambekenaar neemt het roer over van Karel Van Eetvelt.

 

Sport

Dilbekenaar Frank Vercauteren nieuwe trainer Antwerp

Dilbekenaar Frank Vercauteren is de nieuwe trainer van Antwerp. Vercauteren tekent op de Bosuil een contract tot het einde van dit seizoen.

Sport

Voetbalclub Londerzeel Sint-Jozef schrapt individuele premies

Ook voor sportclubs is 2020 een jaar om snel te vergeten. Zes maanden lang moesten de kantines dicht en heel wat wedstrijden werden geannuleerd. Met als resultaat vele lege clubkassa's. Derdeprovincialer Londerzeel Sint-Jozef gooit daarom het roer helemaal om. Als een van de eerste voetbalclubs...

Sport

Patrick Asselman wordt assistent-trainer bij Standard

Patrick Asselman uit Liedekerke wordt assistent-trainer bij voetbalclub Standard Liège. Hij zal Mbaye Leye bijstaan, die vandaag aangesteld was als hoofdcoach.

Sport

Dilbeekse Marie Detruyer maakt indruk en verlengt bij OH Leuven

Marie Detruyer uit Dilbeek heeft haar contract verlengd bij de dames van OH Leuven. De amper 16-jarige maakt indruk. Ze debuteerde in de hoofdmacht van OH Leuven en werd niet veel later verkozen tot speelster van de maand in de hoogste afdeling.

Sport

Pepingen-Halle en Huizingen gaan samenwerken met OH Leuven

Voetbalclubs SK Pepingen-Halle en KHO Huizingen gaan samenwerken met eersteklasser OH Leuven. De Leuvense clubs heeft al tal van samenwerkingsverbanden met clubs in Oost-Brabant. De twee voetbalclubs uit de Zennevallei worden de eerste West-Brabantse ploegen die samenwerken met OH Leuven.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30