Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Voetbal

Sport

Fenixx Beighum blijft regeren over eerste provinciale

Sport

Leider Beersel-Drogenbos vergroot de kloof

Sport

Wolvertem-Merchtem domineert Mazenzele-Opwijk in vrouwenvoetbal

Sport

Sportinfrastructuur Den Dam krijgt na 20 jaar getalm eindelijk grondige renovatie

De vernieuwing van recreatiedomein Den Dam in Steenokkerzeel is gestart. Eindelijk, want het dossier sleept al bijna 20 jaar aan. De accommodaties van tennisclub Kasteel Van Ham, voetbalclub PSV1820 en petanqueclub Den Dam zijn zo fel verouderd dat een nieuwbouw zich opdrong. Tegen 2025 zullen...

Sport

Tony Paridaens opnieuw trainer van Leeuw-Brucom

Voetbalclub Leeuw-Brucom heeft trainer Joost Bossin ontslagen. De tegenvallende resultaten leidden tot de beslissing. Leeuw-Brucom staat twee na laatste in de tweede provinciale A.

Sport

Vicky Carleer en Pepingen-Halle uit elkaar

Vicky Carleer is niet langer de trainer van Pepingen-Halle. Het verloor afgelopen weekend met 0-6 van Westhoek en staat troosteloos laatste in derde nationale.

Sport

Diegem speelt sterke wedstrijd, maar niet sterk genoeg om punten te pakken

In de 2e nationale van het voetbal heeft Diegem dringend punten nodig. De ploeg bengelt al een tijd onderaan het klassement. Ondanks een sterke wedstrijd tegen Lille United komt daar na dit weekend weinig verandering in.

 

Sport

Londerzeel kan rode lantaarn maar niet doorgeven na 0-2 verlies tegen Hades Kiewit

In de 2de nationale van het voetbal staat SK Londerzeel na 12 speeldagen laatste met een magere 9 punten. Ook zondag kon het tegen RC Hades Kiewit Hasselt niet stunten.

 
Sport

Assenaar Jean-Pierre Vandevelde blijft trainer van Ninove

Een berichtje uit het voetbal dan. Assenaar Jean-Pierre Vandevelde blijft trainer van Ninove. Hij volgt Alan Haydock op. De Lembekenaar werd een maand geleden ontslagen.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30