Leider Beersel-Drogenbos vergroot de kloof

zon 26 nov

In de tweede provinciale A van het voetbal kon leider Beersel-Drogenbos zijn voorsprong nog verder vergroten. Het pakte vanmiddag drie punten tegen een sterk Grimbergen.

De bezoekers zetten meteen hun tanden in de match. Na zes minuten maakt Bleus al de eerste van de wedstrijd. 0-1. Beersel-Drogenbos komt na de rust herboren naar buiten. Cannaerts maakt in de 53ste minuut de gelijkmaker. Minuut 68 en Dauoud dribbelt enkele verdedigers voorbij. Van buiten de zestien trapt hij de bal in de winkelhaak, misschien wel hét doelpunt van het jaar. 2-1. Daarna valt de verdediging van blauw-wit helemaal uit elkaar. Cannaerts maakt zijn tweede van de avond, na een afgeweken schot tegen verdediger Gillis. 3-1.10 minuten later geeft Ribeiro het nekschot. 4-1.

Een volledig verslag zie je morgen in RINGtv Sport.