Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Diegemnaar Ariël Jacobs wordt voetbalanalist bij Telenet

Diegemnaar Ariël Jacobs wordt voetbalanalist bij Telenet

Diegemnaar Ariël Jacobs, de ex-trainer van onder meer Anderlecht, gaf dit weekend de aftrap van Halle-Gooik tegen Antwerpen. Jacobs is volop aan het genieten van z'n leven na het voetbal. Al kan hij er ook niet volledig afscheid van nemen, want sinds kort is hij voetbalanalist bij Sporting Telenet.

Ariël Jacobs is sinds enkele maanden trainer af. Daardoor hoeft hij op vrijdagavond geen wedstrijd meer voor te bereiden, maar kan hij bijvoorbeeld eens naar het futsal gaan kijken. Zo gaf hij dit weekend de aftrap van Halle-Gooik tegen Antwerpen.

Hij geniet zichtbaar van zijn nieuwe leven.  “Vroeger bepaalde mijn agenda mijn hectisch leven, nu bepaal ik zelf in grote lijnen wat ik wil en niet wil doen”, aldus Jacobs.  Tegenwoordig vult hij zijn dagen met huishoudelijke taken, met fietsen en met de motor rijden. Maar het voeltbal heeft hij niet helemaal losgelaten.  Dit seizoen is hij immers ook voetbalanalist bij Sporting Telenet. “Het is de boswachter die stroper wordt, het is dus de omgekeerde wereld”, glimlacht Jacobs. 

Bekijk hier het volledige interview dat Jens De Smet vorig weekend had met Ariël Jacobs