Kraainem met nodige moeite voorbij Doornik

zon 18 dec 2022

In de eerste nationale van het handbal nam Kraainem het zaterdagavond op tegen Doornik. Kraainem wil graag de playoffs spelen en dat is enkel weggelegd voor de eerste zes. Kraainem deed wat het moest doen: winnen. Al ging dat niet zonder enige moeite.

Het zijn de bezoekers die het snedigst aan de match beginnen en via Mwamba komen ze snel op 1-2. Kraainem mist enkele open doelkansen en loopt achter te feiten aan de eerste minuten. Gelukkig kan de thuisploeg rekenen op een sterk keepende Buthod-Garçon. Dankzij hem blijft de achterstand aan de rust beperkt: 10-11.

In de tweede helft recht Kraainem de rug en loopt via doelpunten van Chevalier en Kerhousse uit tot 20-16. Doornik komt nog terug tot 25-22 maar Kraainem behoudt de controle en wint met 28-24. Zo wint Kraainem na een moeilijke wedstrijd tot groot jolijt van de vele toeschouwers.