Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Andere sporten

Sport

Grimbergse haalt twee medailles op BK Masters

Sport

Agoria Solar Team kroont zich tot Europees kampioen

Sport

Overijsenaar breekt wereldrecord speedskydiven

Sport

Primeur in Liedekerkse ijshal: schaatsen voor G-sporters

In Liedekerke vond vandaag een kennismakingsdag plaats voor G-sporters die willen starten met schaatsen. Sporters met een fysieke of mentale beperking kunnen sinds kort terecht in een eigen club: G-sport schaatsen Likert.

 
Sport

Halle-Gooik in slotseconden voorbij rivaal Charleroi

Op de openingsspeeldag van de futsalcompetitie stond al meteen een topper op het programma. Een grondig vernieuwd Halle-Gooik nam het in De Bres op tegen de grote rivaal Charleroi. Halle-Gooik haalde het met 3-2.

Sport

Knappe prestaties van regiogenoten op BK Jumping

Op het Belgisch Kampioenschap jumping heeft Ternattenaar Yves Vanderhasselt zonet de bronzen medaille behaald. Ook z’n broer Christophe Vanderhasselt en Meisenaar Gilles Thomas zetten een knappe prestatie neer.

Sport

Bjarne Europees kampioen Call of Duty

Bjarne Sleebus uit Kapelle-op-den-Bos mag zich Europees kampioen Call of Duty noemen. Samen met vier Engelse teamgenoten won hij de finale van het gametornooi. De vijf mogen zo’n slordige 40.000 euro onder elkaar verdelen.

Sport

Medailles voor regiogenoten op BK atletiek

Afgelopen weekend vond in het Koning Boudewijnstadion het BK atletiek plaats. Er was eremetaal voor regiogenoten Tuur Bras, Vanessa Scaunet, Anne-Dominique Baramoto, Lars Van Looy, David Delespesse en Jenna Wyns.

Sport

Kinderen ontdekken nieuwe sporten tijdens sportweken in Lot

Tijdens de zomervakantie gaan veel kinderen op kamp. Tijdens de sportweken in Lot, bij Beersel, leren jongeren van 7 tot 15 jaar allerlei sporten kennen, van voetbal en dans tot onbekende sporten zoals Kin-ball en KanJam.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30