Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Andere sporten

Sport

Atleten na lange coronapauze op hoogtestage in Sankt Moritz

Sport

FP Halle-Gooik strikt Italiaanse sterspeler

Sport

Fitnesscentra mogen weer open: “We hadden het niet verwacht”

Sport

Zemst heeft grote plannen met sportsite Den Dries

Zemst heeft grote plannen met sportsite Den Dries. Nadat het er samen met KCVV Elewijt een kunstgrasveld aanlegde, wil het nu de sportsite helemaal hertekenen. Zo verdwijnt de verouderde wielerpiste en krijgen de hondenschool en jeugdhuis een nieuwbouw.

Sport

Halle-Gooik fusioneert met Aalsterse tweedeklasser

Opvallend nieuws uit het futsal. Vijfvoudig landskampioen FP Halle-Gooik fusioneert met Futsal Team Aalst. Dat is de nummer twee van het stopgezette seizoen in de tweede klasse van het futsal. De ploeg blijft z'n thuiswedstrijden wel afwerken in De Bres in Halle.

Sport

Park Tennis Klub Vilvoorde gaat weer open

In Vilvoorde gaat Park Tennis Klub Vilvoorde, kortweg PTKV, weer open. Ondanks het feit dat andere tennisclubs op 4 mei wel open mochten, bleef de Vilvoordse club dicht als gevolg van een juridisch dispuut met het stadsbestuur. 

Sport

Benfica-doelman Cristiano Marques naar Halle-Gooik

In het zaalvoetbal heeft FP Halle-Gooik de Portugese doelman Cristiano Marques (23) gestrikt. Marques ruilt topclub Benfica in voor Halle-Gooik.

 

Sport

Ook paardensport kreunt onder coronacrisis

Het coronavirus legt wereldwijd de economie stil. Niet alleen voor traditionele bedrijven, maar ook voor de paardensport heeft dat grote gevolgen. "Lang mag dit niet meer duren", zegt Christophe Vanderhasselt, zaakvoerder van een Ternats paardenbedrijf.

 

Sport

Geen motorcross in Gooik deze zomer

Geen motorcross in het Gooikse gehucht Woestijn dit jaar. AMC De Toekomst Dworp gelast de manche in het WK voor zijspannen door de coronacrisis. De organisatie van de motorcross nam die beslissing na afloop van de Nationale Veiligheidsraad gisteravond.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30