Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Andere sporten

Sport

FP Halle-Gooik verliest van Dobovec in Champions League

Sport

Spelen in gevaar voor Bosmans na zware val in Zesdaagse

Sport

Rugby Pajot pakt eindelijk eerste overwinning

Sport

FP Halle-Gooik: "De Final Four wordt moeilijk, maar we zijn hongerig"

Volgende week vertoeft Halle-Gooik in Moskou voor de eliteronde van de Champions League. De Pajotten zitten in een poule van vier. Enkel de winnaar stoot door naar de final four.

 

Sport

Halle-Gooik verliest op veld van Charleroi

Halle-Gooik verloor dit weekend in het zaalvoetbal z’n partij op het veld van Charleroi. De Pajotten ondergingen de wet van de sterkste en verloren met 6-2.

Sport

Roosdaalse trekt met Belgian Blades naar WK ijshockey in Bulgarije

Volgende maand trekt ons nationale ijshockeyteam de Belgian Blades naar het wereldkampioenschap in Bulgarije. Eén van de doelvrouwen is Lieselot De Waegeneer uit Roosdaal. De 32-jarige goalie is voor het eerst geselecteerd voor het nationale team en dat is spannend.

Sport

Uniek project: jonge voetballers krijgen judotraining

Judotrainer Johny Verheyden uit Meise is enkele maanden geleden gestart met een bijzonder project: judo voor voetballers tussen de 9 en de 15 jaar. Tijdens de trainingen leren de spelers hoe ze hun stabiliteit, flexibiliteit en duelkracht kunnen verbeteren, maar vooral hoe ze goed moeten vallen....

Sport

Zwemtalent uit regio aan de slag in Sint-Pieters-Woluwe

In het Brusselse Sint-Pieters-Woluwe streden zo'n 400 zwemmers vandaag in de 'Cup Vlaams-Brabant en Brussel'. Zwemclubs SC Zaventem en De Dolfijnen Asse-Ternat organiseerden de wedstrijd. Onder de zwemmers ook enkele kleppers uit onze regio.

 

Sport

David Jacobs (Dilbeek) schittert in Benelux-kampioenschap karting

David Jacobs uit Dilbeek heeft schitterend gepresteerd tijdens de laatste manche van het IAME Benelux-kampioenschap karting in Mariembourg. De 25-jarige Dilbekenaar eindigt dankzij zijn prestatie op de19de plaats op 110 deelnemers in de eindranking van het Benelux-kampioenschap.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30