Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

KVW Zaventem verliest met 3-0 Van Tubeke

KVW Zaventem verliest met 3-0 Van Tubeke

Na de nipte overwinning vorige week tegen White Star Bruxelles heeft Zaventem opnieuw een nederlaag geleden.  Een overzicht van de prestaties van de clubs uit onze regio. 

VOETBAL

In de tweede klasse van het voetbal heeft KVW Zaventem verloren met 3-0 van Tubeke. Zaventem is nu voorlaatste in de stand met een puntje meer dan Geel.

BASKETBAL

In de tweede nationale van het basketbal heeft Bavi Vilvoorde een zware pandoering gekregen op het veld van Borgerhout.  Bavi verloor met 103-71.  In de stand bengelt Vilvoorde helemaal onderaan met slechts 7 punten.  

RINGTV-Sport

RINGtv-Sport brengt maandag een verslag van de wedstrijd Strombeek-Ternat (1ste prov.), twee titelkandidaten die beiden hun competitiestart wat gemist hebben.  Voorts trekken we naar Kampenhout dat Union Rixensart ontvangt (2de prov.A).  Beide ploegen kunnen zondag periodekampioen worden.

We praten met Jeroen D’Hoedt uit Halle, de regerende Belgische kampioen veldlopen.  Hij ziet een deel van het winterseizoen in het water vallen door een blessure aan het schaambeen. 

En we brengen tot slot een bezoek aan het nationaal karatekampioenschat Dynamic Cup in Herne.  Afspraak maandag na het nieuws met Jan De Bruyn in RINGtv-Sport.