Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Basketbal

Sport

Zemst gaat sporthal bouwen naast GC De Melkerij

Sport

Steeds meer sportclubs uit Vlaamse Rand vragen ondersteuning bij Nederlandstalige werking

Sport

Basketbalcompetitie definitief stopgezet

Sport

BAVI Vilvoorde niet te spreken over hogere tarieven sporthal

Basketbalclub BAVI Vilvoorde is niet te spreken over de tariefverhoging van sporthal aan het Slachthuisplein. Het gaat om een zesjaarlijkse automatische verhoginng. De club rekende op meer begrip van het stadsbestuur nu het net als alle sportclubs zwaar getroffen is door de coronapandemie.

Sport

Basket Asse-Ternat houdt jeugdspelers via teletrainingen fit in hun kot

Onze sportredactie deed enkele weken terug een oproep met de vraag hoe jij blijft sporten ondanks corona? Onder meer basketbalclub Asse-Ternat reageerde. Daar zijn ze gestart met trainingen online en daar zijn de jeugdspelers bijzonder blij mee, want die missen hun sport én elkaar.

Sport

Hoe sport jij vanuit jouw kot? Laat het ons weten!

Door het coronavirus liggen heel wat sportcompetities in onze regio stil. Toch blijven we bij RINGtv jou wekelijks graag verwennen met sportverhalen uit onze regio. De sportredactie stelt zich dan ook de vraag: hoe sport jij vanuit jouw kot?

Sport

BAVI Vilvoorde: “Alle schuld op sport afschuiven is niet correct”

Basketbalclub BAVI Vilvoorde kijkt met gemengde gevoelens naar de verstrengingen in de sportsector. "We hebben begrip voor de situatie. Gezondheid gaat op voor alles. Maar maatregelen worden soms in een opwelling genomen genomen en bereiken eigenlijk niet het gewenste effect. En alle schuld op...

Sport

Sportsector kleurt oranje: zaalsporten met nauw contact verboden

De sportsector schakelt wel over naar code oranje. Vanaf woensdag zijn indoorsportactiviteiten waarbij geen anderhalve meter afstand bewaard kan worden verboden voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Sport

Opnieuw strengere maatregelen in de sport

Vanaf morgen mogen sportactiviteiten en -wedstrijden enkel nog achter gesloten deuren plaatsvinden. Noch in de professionele noch in de amateursectoren van de sport mag er nog publiek aanwezig zijn. Dat heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) beslist in overleg met de sporfederaties.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • SPORT 27/12/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 december.
 • SPORT 29/11/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 29 november.
 • SPORT 20/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 20 november.
 • SPORT 13/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 13 november.