Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Basketbal

Sport

Bavi raakt niet uit gevarenzone

Sport

BAVI Vilvoorde zet coach Wintein aan de deur

Sport

Basketdames Asse-Ternat scoren eindelijk

Sport

BC Opwijk start met G-basketbal

Basketbalclub Opwijk is sinds kort gestart met een G-ploeg voor mensen met een mentale beperking. De club richt zich tot kinderen van 6 tot 14 jaar.

Sport

Bavi Vilvoorde blijft in tweede klasse

Bavi Vilvoorde, de beste basketbalploeg uit onze regio, zakt niet uit de tweede topdivisie. Na de wedstrijden van vandaag is Bavi zeker van het behoud.

Sport

G-ploeg Asse-Ternat speelt tegen brandweer Asse

Basketbalploeg Asse-Ternat organiseerde vandaag een bijzondere wedstrijd. Voor één keer speelde de G-ploeg samen met de brandweer van Asse. Aanleiding? Bij de G-ploeg speelt brandweerman Guy De Bondt. Twaalf jaar geleden raakte hij verlamd toen de brandweerwagen waar hij in zat, slipte en tegen...

Sport

De buit is binnen voor Asse-Ternat

In de eerste provinciale van het vrouwenbasketbal pakte Asse-Ternat vandaag de titel. De dames begonnen erg nerveus aan de wedstrijd, maar op het einde mochten de champagnekurken knallen.

 
Sport

Zaventem kampioen in tweede provinciale

In het basketbal kon in de tweede provinciale bij de heren Zaventem dit weekend de titel pakken. Tegenstander was Dilbeek.

Sport

Vooruitblik: Speelt damesbasketbalclub Asse-Ternat kampioen?

In het damesbasketbal kan Asse-Ternat dit weekend kampioen spelen in Eerste Provinciale. Daarvoor moet het thuis winnen tegen Scherpenheuvel, de tweede in de stand. Als Asse-Ternat zondag de titel pakt, is dat best opmerkelijk, want het damesteam bestaat nog maar twee seizoenen.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
  • SPORT 17/11/19

  • SPORT 10/11/2019

  • SPORT 03/11/2019

  • SPORT 28/10/2019

  • SPORT 20/10/2019