Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Basketbal

Sport

Basketbalcompetitie definitief stopgezet

Sport

BAVI Vilvoorde niet te spreken over hogere tarieven sporthal

Sport

Basket Asse-Ternat houdt jeugdspelers via teletrainingen fit in hun kot

Sport

Hoe sport jij vanuit jouw kot? Laat het ons weten!

Door het coronavirus liggen heel wat sportcompetities in onze regio stil. Toch blijven we bij RINGtv jou wekelijks graag verwennen met sportverhalen uit onze regio. De sportredactie stelt zich dan ook de vraag: hoe sport jij vanuit jouw kot?

Sport

BAVI Vilvoorde: “Alle schuld op sport afschuiven is niet correct”

Basketbalclub BAVI Vilvoorde kijkt met gemengde gevoelens naar de verstrengingen in de sportsector. "We hebben begrip voor de situatie. Gezondheid gaat op voor alles. Maar maatregelen worden soms in een opwelling genomen genomen en bereiken eigenlijk niet het gewenste effect. En alle schuld op...

Sport

Sportsector kleurt oranje: zaalsporten met nauw contact verboden

De sportsector schakelt wel over naar code oranje. Vanaf woensdag zijn indoorsportactiviteiten waarbij geen anderhalve meter afstand bewaard kan worden verboden voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Sport

Opnieuw strengere maatregelen in de sport

Vanaf morgen mogen sportactiviteiten en -wedstrijden enkel nog achter gesloten deuren plaatsvinden. Noch in de professionele noch in de amateursectoren van de sport mag er nog publiek aanwezig zijn. Dat heeft Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) beslist in overleg met de sporfederaties.

Sport

Tweede deel verhaal BAVI Vilvoorde in Over de Top: de terugval

Zondag is er de tweede aflevering van ‘Over De Top’, een docureeks over sportclubs uit onze regio die opklommen naar de top, maar voor wie daarna de terugval volgde. Zondag zie je het tweede deel van het verhaal van basketbalclub BAVI Vilvoorde. Vorige week zag je hoe de Bavianen in 1998...

Sport

Bart Samaey: "Van uitbollen is nog geen sprake"

Bart Samaey, zoon van basketballegende  Rik Samaey, speelde de voorbije acht seizoenen voor Waregem en maakt volgend seizoen de overstap naar Asse-Ternat. Met het team wil Samaey, die Asse woont, potten breken en het liefst in eerste landelijke.

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  We keren terug naar 1994. In dat jaar wordt de ijshockeyploeg Liedekerke Lions opgericht. In 2001, 2002 en 2003 spelen de Lions drie keer kampioen in de tweede klasse. Het waren onvergetelijke tijden.
 • SPORT 27/12/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 27 december.
 • SPORT 29/11/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 29 november.
 • SPORT 20/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 20 november.
 • SPORT 13/11/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 13 november.