Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Basketbal

Sport

Tweede deel verhaal BAVI Vilvoorde in Over de Top: de terugval

Sport

Bart Samaey: "Van uitbollen is nog geen sprake"

Sport

Strijd om behoud nog niet gestreden voor Asse-Ternat

Sport

Merchtem Eagles wipt naar tweede plek

Gisteravond stond een leuke derby in de tweede provinciale B van het basketbal op het menu. De Merchtem Eagles ontvingen de Londerzeelse Dunkers. Merchtem stond voor de partij derde met twee punten meer dan nummer vijf Londerzeel. 

Sport

“Fiscaliteit van sportclub vereenvoudigen zou fijn zijn”

Heel wat verontwaardiging bij voetbalminnend Vlaanderen. Enkele sportclubs moeten hoge geldboetes betalen omdat ze de btw op gratis drankbonnen niet correct hebben terugbetaald. Ook Vlaams minister van Sport Ben Weyts (N-VA) reageert verbaasd.

Sport

Affligemnaar Tom Mark groeit en bloeit bij Okapi Aalstar

In het basketbal maakt bij eersteklasser Okapi Aalstar sinds dit seizoen de jonge Affligemnaar Tom Mark deel uit van de A-kern. De 19-jarige wordt gezien als een groot talent binnen de club.

Sport

Bart Samaey naar BC Asse Ternat

Basketbalclub Asse-Ternat kondigt de komst aan van Bart Samaey, de voorbije acht seizoenen speler bij Waregem. Bart is de zoon van basketicoon Rik Samaey.

Sport

Tigers vs Eagles: thrillermatch trapt nieuw basketjaar op gang

In de tweede provinciale B staan de Halse Tigers samen met de Strombeek Beavers aan kop van het klassement. Gisteren ontvingen de Tigers  de Merchtem Eagles. De Eagles waren voor de partij derde met twee punten minder dan het leidersduo. Een pittig duel dus om het nieuwe jaar op gang te knallen.

Sport

Swillen niet langer coach van Asse-Ternat

Basketbalclub Asse-Ternat, dat uitkomt in eerste landelijke, heeft afscheid genomen van coach Joris Swillen. Swillen diende na de verloren wedstrijd van afgelopen weekend tegen Turnhout zijn ontslag in. 

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
  • OVER de TOP: Liedekerke Lions

  • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem (2)

  • OVER de TOP: Eendracht Hekelgem

  • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde (2)

  • OVER de TOP: BAVI Vilvoorde

    Een documentairereeks die sportclubs uit onze regio belicht die ooit hoogdagen beleefden maar intussen ‘Over de Top’ zijn. In deze eerste aflevering blikken we – met enkele hoofdrolspelers van toen - teug op de rijke sportgeschiedenis van BAVI Vilvoorde.