Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Basketbal

Sport

Bart Samaey naar BC Asse Ternat

Sport

Tigers vs Eagles: thrillermatch trapt nieuw basketjaar op gang

Sport

Swillen niet langer coach van Asse-Ternat

Sport

1250 toeschouwers voor Vilvoordse vedetten

Gisteren ging het dak eraf in de Stedelijke Sporthal in Vilvoorde. Twee teams van bekende Vilvoordenaren vochten een verbeten basketbalstrijd uit met als inzet eeuwige roem in Vilvoorde. 1250 mensen kwamen kijken, de opbrengst gaat naar vier goede doelen.

 

Sport

‘Vilvoordse Vedetten’ basketten voor het goede doel

Morgenavond staat in Vilvoorde een speciale basketbalwedstrijd op het programma. Bekende Vilvoordenaren nemen het tegen elkaar op voor het goede doel. De sporthal aan de Slachthuisstraat zal afgeladen vol zitten, want er zijn nu al 1.250 tickets verkocht.

Sport

Asse-Ternat: basketten voor het behoud

Basketbalploeg Asse-Ternat stond gisterenavond voor een belangrijk degradatieduel in eerste landelijke. De ploeg ontving Zwevezele, dat net zoals Asse-Ternat voorlaatste staat. Degraderen is geen optie voor de heren van Asse-Ternat, dus gingen ze vol aan de bak.

Sport

Bavi raakt niet uit gevarenzone

Bij Bavi Vilvoorde draait het niet naar behoren dit seizoen in tweede divisie. Voor dit weekend stond Bavi voorlaatste. Deze week nam de club afscheid van coach Wintein, de 31-jarige Xavier Hoornaert nam het roer over.

 

Sport

BAVI Vilvoorde zet coach Wintein aan de deur

De beste basketbalclub in ons zendgebied - BAVI Vilvoorde - heeft zijn coach Philip Wintein ontslagen. BAVI startte slecht aan het seizoen en staat -na zes speeldagen- op een voorlaatste plaats in de tweede divisie A

Sport

Basketdames Asse-Ternat scoren eindelijk

Vanmiddag namen de dames van basketbalploeg Asse-Ternat het op tegen Oostende. Vorig jaar pakten de dames van Asse-Ternat de titel in eerste provinciale, maar het niveau van landelijke lijkt voorlopig te hoog gegrepen. Een wedstrijd van de laatste in het klassement van tweede landelijke tegen de...

Sportvrijwilliger

RINGtv zoekt straffe sportvrijwilligers
Elke zondagvanaf 19u30

Uitzendingen RINGtv-Sport

Alles bekijken
 • SPORT 26/01/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 26 januari.
 • SPORT 19/01/2020

  Bekijk hier het sportnieuws van zondag 19 januari.
 • SPORT 12/01/2020

 • SPORT 05/01/2020

  Bekijk hier de sport van zondag 5 januari.
 • Sportjaaroverzicht deel 2