bavi_delobbe_perez.jpg

BAVI Vilvoorde neemt afscheid van clubiconen Delobbe en Perez

maa 8 mei 2023

Bavi deed afgelopen weekend wat het moest doen om de kansen op een eventuele promotie gaaf te houden. Het won zijn laatste thuiswedstrijd tegen Tongeren. De supporters namen met spijt in het hart afscheid van twee clubiconen: Jérémy Delobbe en Ivan Perez.

Delobbe speelde  negen jaar voor de Bavianen. Ook kapitein Ivan Perez heeft een lange staat van dienst en pakte vijf titels met de club. “Het zijn twee klasbakken”, zegt coach Danny Wouters. “Twee spelers die het Vilvoordse hart op de juiste plaats hebben. Het was een plezier om met hen te werken, ze hebben ook allebei een mooie carrière achter de rug. Het zijn winnaars, ik kan er alleen maar goede dingen over vertellen.”

Het wordt voor de twee uitkijken naar een volgende stap in hun leven. “Basketbal blijft een belangrijk deel van mijn leven. Dus ik zal zeker komen kijken. Uit het diepste van mijn hart gun ik de club een promotie zodat ik ze volgend seizoen in tweede klasse aan het werk kan zien. Hoe dan ik blijf ik hen steunen”, zegt Delobbe.