Sportoverzicht 16 & 17 januari

zon 17 jan 2016

Onze regioploegen hebben puike prestaties neergezet. Zo gaf Halle-Gooik in het Futsal een 14-2 rammeling aan Celtic Houthalen en in het volleybal is ook Maaseik blijkbaar niet opgewassen tegen het superieure Asse-Lennik.

Voetbal

In 3de klasse A van het voetbal won Londerzeel met 1-2 op het veld van Oudenaarde. Londerzeel klimt naar de 9de plaats op 10 punten van leider FCV Dender.

In 3de klasse B won Tempo Overijse met 1-2 op het veld van Berchem. Woluwe-Zaventem verloor voor de zesde keer op rij. Dit keer met 1-2 van Hamoir. (Lees ook: 0 op 18 voor Zaventem) De wedstrijden KVK Tienen-Diegem en Grimbergen-Bocholt werden uitgesteld omdat er nog sneeuw op het veld lag of de ondergrond nog bevroren was. In de stand in 3de B blijft Tempo Overijse de beste regioploeg op een 11-de plaats met 31 punten, dat zijn er voorlopig 12 minder dan leider Bocholt. Woluwe-Zaventem staat voorlaatste met 12 punten, dat zijn er 6 meer dan hekkensluiter Diegem.

Van de wedstrijd Berchem-Tempo Overijse maakten onze collega's van ATV het volgende verslag. 

 

In 4de klasse A won Pepingen met 0-1 van Harelbeke en klimt daardoor naar de 11de plaats met 21 punten. Dikkelvenne blijft leider met 39 punten.

In de 4de klasse B won Sterrebeek met 1-0 van Betekom. Wolvertem kreeg een 0-4 pandoering op het veld van leider Charleroi. Halle speelde 2-2 gelijk tegen Francs Borains. In de stand staat Wolvertem 4de op 18 punten van de onbedreigde leider Charleroi.  Sterrebeek staat 5de, Halle 6de.

Futsal

In het Futsal gaf Halle-Gooik ZVK Celtic Houthalen 94 een 14-2 pandoering. FT Charleroi, dat met 11-2 won van Beringen, blijft leider met 32 punten. FP Halle-Gooik volgt op 2 punten.

Volleybal

Asse-Lennik blijft heer en meester in de volleybalcompetitie. Dit weekend wonnen ze ook de topper tegen Maaseik met 3-1. (Lees ook: ‘Ook Maaseik gaat voor de bijl bij Asse-Lennik’)

Basketbal

In 3de klasse A van het basketbal heeft Bavi Vilvoorde zondagavond met 72-82 gewonnen op het veld van Luik. Een belangrijke overwininning met het oog het behoud in 3de klasse A. Vilvoorde is nu voorlaatste met 25 punten, Luik heeft 1 puntje meer.