foket.jpg

Thomas Foket op bezoek bij jonge voetballertjes in Dilbeek

maa 28 aug 2017

De jonge voetballertjes die deelnemen aan de voetbalstage bij voetbalclub VC Groot-Dilbeek, kregen vorige week bezoek van niemand minder dan streekgenoot Thomas Foket (Sint-Pieters-Leeuw). De voetballer van AA Gent herstelt momenteel van een hartoperatie. 

Een dertigtal voetballertjes van de leeftijd U8 en U9 waren vorige week op voetbalstage bij voetbalclub VC Groot-Dilbeek. Er stond veel meer dan alleen maar voetbal op het menu. Zo gingen de voetballertjes een namiddag op bezoek in het Dilbeekse Michielsheem in de Kasterlindenstraat, waar volwassenen met een ernstige meervoudige beperking verblijven. Op het programma stond samen sporten en bewegen, met ondere andere rolstoelwedstrijden.

Vrijdag was er een nieuw hoogtepunt met het bezoek van profvoetballer Thomas Foket aan de voetbalstage. Thomas Foket, zelf afkomstig van Sint-Pieters-Leeuw, nam ruim de tijd om handtekeningen uit te delen en een praatje te slaan met de jonge voetballertjes. Meer was er niet nodig om van de voetbalstage van VC Groot-Dilbeek een meer dan geslaagd initiatief te maken!

Thomas Foket uit Sint-Pieters-Leeuw herstelt momenteel van een operatie die hij onderging aan het hart.