dj_sir_raz.jpg

20 jaar DJ Sir Raz uit Halle

don 11 dec 2014

Koen Hulsman uit Buizingen, beter bekend als dj Sir Raz staat 20 jaar achter zijn draaitafels. Zina duikt vanavond met hem het nachtleven in.    

Koen Hulsmans uit Buizingen speelde zijn eerste dj-set in het jeugdhuis van Buizingen. Hij belandde op underground-feestjes en vond al snel de weg naar het buitenland. Zo is hij nog steeds een graag gevraagde dj op party’s in Nederland en Frankrijk. 

Koen is een DJ pur sang. Hij heeft het moeilijk met dj's die hun muziek vooraf  op een laptop programmeren en nadien met veel toeters en bellen show verkopen op het podium. Neen. Koen sleurt nog met bakken vinyl, 2 platendraaiers en mixt op vraag van het dansend publiek. 

Sir Raz draaide in z'n begin jaren vooral acid en techno. Nu gaat zijn voorkeur vooral uit naar house. Koen kiest tijdens een set niet enkel voor platen die iedereen kent. Hij wil het publiek kennis laten maken met nieuwe muziek. “Als ik merk dat het volk begint te roepen en mee is in mijn muzikaal verhaal ben ik voldaan. Dat is het mooiste wat er is”, aldus Sir Raz na afloop van zijn set. Een uitgebreid interview en sfeerverslag krijg je vanavond in ZINA !