dimatec_groepsfoto_pers_20cm.jpg

Affligems bedrijf bij snelste groeiers van de provincie

don 2 mei 2019

Het Affligemse bedrijf Dimatec is genomineerd voor een Trends Gazelle als snel groeiende kleine onderneming in Vlaams-Brabant. De 15 werknemers leveren een brede waaier aan hoogwaardige producten voor o.a. toonbankdisplays, bushaltepalen tot containers voor koeltransport.

Dimatec uit Affligem behoort tot het kleine kransje genomineerden voor Vlaams-Brabant voor de Trends Gazelle in de categorie snelst groeiende kleine bedrijven. De Gazelle is een prestigieuze onderscheiding voor ondernemers, uitgereikt door het vakblad Trends.

Het gespecialiseerd maakbedrijf bedenkt en vervaardigt producten zo divers als toonbankdisplays voor winkels, zitbanken en fietsrekken of borden met dienstregeling voor De Lijn. Momenteel werkt het aan zijn grootste klus in 30 jaar: 5000 compacte koeltransportcontainers voor warenhuisketen Colruyt.

Dimatec werkt met een kleine personeelsbezetting van bijna uitsluitend werknemers uit de onmiddellijke regio rond Affligem. De onderneming hoopt binnen afzienbare tijd zijn site langs de Brusselbaan in Affligem te kunnen uitbreiden.