ba.jpg

Brussels Airlines lokt meer passagiers

woe 24 sep 2014

Brussels Airlines kan voor het eerst sinds lang goede cijfers. De eerste 8 maanden van dit jaar vervoerde de Belgische luchtvaartmaatschappij met thuisbasis op Zaventem maar liefst 500.000 passagiers meer in vergelijking met vorig jaar.

Brussels Airlines kan dus opnieuw lachen. Nadat het aantal passagiers jaar na jaar daalde, vinden ze opnieuw de weg naar de luchtvaartmaatschappij. Tijdens de eerste 8 maanden van dit jaar vervoerde Brussel Airlines ruim 12 procent meer passagiers, goed voor 500.000 nieuwe reizigers.  Volgens woordvoerder Geert Sciot is dat het gevolg van nieuwe scherpe prijzen en een uitgebreider aanbod. 

Ook wordt er beter geluisterd naar de vraag van de passagier.  Zo kunnen zij vandaag inchecken met onder meer de GSM, tablet en andere technologieën. Ze kunnen zelf hun inschepingskaart uitprinten en kunnen zelf hun bagage op de band zetten. Dat resulteert in tijdswinst en efficiëntie, aldus Sciot.

Maar meer passagiers betekent nog niet dat Brussels Airlines ook uit de rode cijfers is.  Maar de maatschappij heeft het volste vertrouwen in de toekomst.