De lekkerste adressen volgens Gault & Millau

din 5 nov 2019

Gault&Millau verkoos Glenn Verhasselt van Sir Kwinten in Lennik tot beste jonge topchef van Vlaanderen. Maar welke restaurants in onze regio krijgen een score van de culinaire gids? RINGtv lijst ze op.

Het beste restaurant in onze regio volgens Gault&Millau is Alain Bianchin in Overijse. Het restaurant krijgt een score 16,5 op 20. Nadien halen drie restaurants 16 op 20: Le Gril Aux Herbes d'Evan in Wemmel, Terborght in Huizingen en ir Kwinten in Lennik. De Pajotse gemeente wordt stilaan een klein culinair paradijs. Op nog geen 100 meter van Sir Kwinten baat dezelfde ondernemersfamilie Ferment uit, dat 12 op 20 krijgt van Gault&Millau. Schuin tegenover Ferment ligt ook August, dat een 13 op 20 krijgt in de culinaire gids.

Hieronder vind je de volledige lijst:

 

[[{"fid":"86751","viewmode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false},"type":"media","fielddeltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","fieldfileimagealttext[und][0][value]":false,"fieldfileimagetitletext[und][0][value]":false}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]