Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Eenrichtingsverkeer in Hoeilaartse Duboislaan vanaf 18 oktober

 

Eenrichtingsverkeer in Hoeilaartse Duboislaan vanaf 18 oktober

In Hoeilaart wordt in de Duboislaan, die door het Zoniënwoud loopt, vanaf maandag 18 oktober eenrichtingsverkeer ingevoerd. Dat is nodig voor de werken aan het nieuwe ecorecreaduct 'De Priorij'. Die zullen minstens een jaar duren.

De Duboislaan is een weg die vanuit Hoeilaart door het Zoniënwoud loopt naar Ukkel en Sint-Genesius-Rode. Vanaf 18 oktober zal je nog enkel in die richting kunnen rijden. Het verkeer dat vanuit Ukkel en Rode komt, zal omgeleid worden via Waterloo. De tijdelijke invoering van het eenrichtingsverkeer komt er om de werken mogelijk te maken aan het nieuwe ecorecreaduct ‘De Priorij’ in Hoeilaart. Die zullen minstens een jaar duren.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.