skatecontest2.jpg

Gemeente Kapelle-o/d-Bos verbiedt skatewedstrijd

don 25 jun 2015

De skatewedstrijd in het centrum van Kapelle-op-den-Bos begin deze maand krijgt geen tweede editie, ondanks het grote succes. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Het gemeentebestuur verbiedt een tweede editie omdat de skaters op de muur van het OCMW-gebouw hebben gereden.  

Begin deze maand vond de eerste skatebijeenkomst plaats op het skatepark aan het OCMW-gebouw in Kapelle-op-den-Bos. In de voormiddag waren er workshops, 's namiddags volgde er dan een wedstrijd. Het evenement was een schot in de roos en lokte meteen ongeveer honderd skaters.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"32003","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"404","width":"610"}}]]

De deelnemers waren enthousiast en deelden gretig foto's op sociale media. Maar die beelden hebben het gemeentebestuur blijkbaar wakkergeschud. Er is onder andere op te zien hoe skaters met hun skateboard op de muur van het OCMW rijden. Dat is niet in goede aarde gevallen bij het schepencollege. Die heeft de organisator in een brief laten weten dat er in geen geval een tweede editie van de skatecontest komt.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"32005","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"457","width":"610"}}]]

Foto's: Facebookpagina Skatecontest Kapelle-op-den-Bos