Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Hanenbos stelt speelbos open tijdens kerstvakantie

 

Hanenbos stelt speelbos open tijdens kerstvakantie

Hanenbos, het Centrum voor Jeugd, Natuur & Avontuur in Dworp telt in de kerstvakantie het speelbos open voor kinderen.

Het grote speelbos rondom Hanenbos en het laag touwenparcours werden in de zomer nog vernieuwd. Het is de tweede keer dit jaar dat Hanenbos tijdens de schoolvakantie het speelbos openstelt. Om de veiligheid op vlak van corona te garanderen moet je wel op een later tijdstip terugkeren als je merkt dat de parking aan Hanenbos volzet is. Aan het laag touwenparcours is het dragen van een mondmasker voor ouders verplicht. Er mogen niet meer dan vier begeleidende volwassenen mee komen.

Foto: Hanenbos

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.