kinderfiets2.jpg

OCMW Kapelle-op-den-Bos zoekt fietsen en fietsstoeltjes

9 jaar geleden

Het OCMW van Kapelle-op-den-Bos is dringend op zoek naar fietsen en fietsstoeltjes. Dat meldt de voorzitster Else De Wachter aan onze redactie. De fietsuitleendienst is zo populair geworden dat er een tekort aan fietsen dreigt.

 

 

 

Het OCMW / Sociaal Huis van Kapelle-op-den-Bos leent fietsen en fietsstoeltjes uit aan mensen die het nodig hebben: alleenstaanden met kinderen, mensen die schuldbemiddeling of budgetbeheer volgen en mensen die recht hebben op een verhoogde tussenkomst vanuit de mutualiteit.

De fietsuitleendienst is populair, misschien zelfs te populair. De voorraad fietsen van raakt stilaan uitgeput, merkt OCMW-voorzitter Else De Wachter. 'De afgelopen maanden stelt het OCMW vast dat de vraag naar het uitlenen van fietsen steeds toeneemt. Tegen het huidig “uitleentempo” dreigt binnen afzienbare tijd het aanbod de vraag niet langer te kunnen volgen. Regelmatig krijgt het OCMW ook de vraag naar fietsstoeltjes.'

Het OCMW is daarom dringend op zoek naar mensen die een fiets en/of fietsstoeltje willen schenken. Voor meer info omtrent het schenken van fietsen en stoeltjes kan u terecht bij het OCMW/Sociaal Huis in de Larockstraat 22 of via info@ocmw-kapelle-op-den-bos.