Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

Nieuws
Update

Animal Rights ontdekt 'horrorstal' in Grimbergen

Nieuws

AZ Jan Portaels oefent op evacuatie

Nieuws

Drogenbos opent buurtrestaurant

Nieuws

Liedekerkenaar schenkt 7.000 euro aan UZ Brussel

Een man uit Liedekerke heeft 7.000 euro geschonken aan de afdeling oncologische revalidatie van het Universitair Ziekenhuis Brussel. Marnic Vanderstichelen deed dat uit dankbaarheid voor de goede zorgen voor zijn vrouw.

Nieuws

VOC Malderen vreest voor sluiting

Het opvangcentrum voor vogels en wilde dieren in Malderen, kortweg VOC, is dringend op zoek naar financiële middelen. Het terrein waar een groot deel van het centrum gevestigd is, wordt binnenkort verkocht. Als het VOC de grond niet zelf kan aankopen, vrezen de medewerkers voor het voortbestaan...

Nieuws

Kringwinkels zamelen dekens in voor daklozen

De kringwinkels van ViTeS in onder meer Brussel en de Vlaamse Rand starten met een inzamelactie voor dekens voor daklozen. “Zo staan we klaar als de grote koude begint”, aldus woordvoerder Ingrid De Roo.

Nieuws

Special 1 november: 'Over Lijden'

Op 1 november krijg je geen gewone nieuwsuitzending, maar kan je kijken naar 'Over Lijden'. Daarin stelt RINGtv-journaliste Lara Droessaert zich de vraag: wat is een waardig levenseinde?

Nieuws

Sint-Jozefkerk wordt woonzorgcentrum

Er is een doorbraak in de herbestemming van de Sint-Jozefkerk in Lot. In 2018 werd via een ruimtelijk uitvoeringsplan vastgelegd dat de kerk een sociale bestemming moest krijgen. Dat plan krijgt nu een concrete invulling: een projectontwikkelaar wil onder meer een woonzorgcentrum op de site bouwen.

Nieuws

Provincie en Leeuws OCMW helpen mensen uit kansengroepen renoveren

De provincie Vlaams-Brabant en het OCMW van Sint-Pieters-Leeuw zijn gestart met de renovatie van 8 woningen van mensen uit kansengroepen. Ze doen dat onder de noemer ‘Ruisbroek renoveert’.