Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

Nieuws

Dierenliefhebbers zamelen geld in voor operaties achtergelaten Missy

Nieuws

Eerste luxehotel voor honden in de Zennevallei

Nieuws

Firma haalt tonnen afval uit woning

Nieuws

Huisartsenwachtpost Midden-Brabant opent de deuren

Inwoners van Vilvoorde, Machelen, Zaventem en Strombeek-Bever die in het weekend of op feestdagen dringende medische hulp nodig hebben moeten voortaan niet meer de huisarts van wacht bellen maar kunnen terecht in de Huisartsenwachtpost Midden-Brabant. Die opent vanavond voor het eerst de deuren.

Nieuws

Kinderdagverblijven zoeken verkoeling

De temperaturen klimmen vandaag tot boven de 30 graden. Het is dan belangrijk extra waakzaam te zijn voor kwetsbare groepen, waaronder senioren en jonge kinderen. Infano, dat zo’n 30 kinderdagverblijven in onze regio uitbaat, neemt daarom extra maatregelen.

Nieuws

Hart voor Tara levert 76.450 euro op

Het benefietweekend Hart voor Tara en de bijhorende paaseierenverkoop heeft in totaal 76.450 euro opgebracht. Met dat geld kan Tara De Bolle haar eerste prothesen kopen.

Nieuws

Toekomstforum hernieuwt zijn engagement

De 35 burgemeesters van Halle-Vilvoorde en de gedeputeerden van de regio hebben een nieuwe overeenkomst getekend. Daarin verbinden ze er zich toe om ook de komende 6 jaar in het Toekomstforum samen te werken.

Nieuws

Quietas daagt uit: na de kerstkaarten nu de kilometers

Bewoners van Woonzorgcentrum Quietas uit Dilbeek hebben vandaag letterlijk hun beste beentje voorgezet. De directeur van het woonzorgcentrum heeft hen voor de tweede keer uitgedaagd.  Na 2019 kerstkaartjes verzamelen moet de bewoners deze maand samen 2019 kilometer wandelen.

Nieuws

50 nieuwe assistentiewoningen in Zaventem

In het centrum van Zaventem is vandaag het woonproject 'Goodlife' officieel ingewijd. Het project in de Imbroekstraat omvat 50 assistentiewoningen voor 65-plussers.