Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

Nieuws

Toestand demente vrouw stabiel, rusthuis eerder al in opspraak

Sport

Knuffelturnen: actieve quality time met je kind

Nieuws

Kapelleveld maakt nog altijd kans op Europese architectuurprijs

Nieuws

Bouw assistentiewoningen Wilgenhof opnieuw uitgesteld?

De bouw van 60-tal assistentiewoningen en een dienstencentrum in het centrum van Sint-Pieters-Leeuw, wordt volgens de lokale sp.a-afdeling opnieuw uitgesteld. Die zouden komen op de site van het vroeger woonzorgcentrum Wilgenhof in de Hendrik Vanhouchestraat. Volgens de sp.a ligt de kostprijs...

Nieuws

Steun gezocht voor bevalling verwaarloosde merrie

Wie nog wat kerstbudget over heeft en/of dieren in nood een warm hart toedraagt, kan misschien even deze oproep lezen van de Ark van Pollare uit Lennik.   

Nieuws

Recordaantal geboortes in ziekenhuis Asse

In het Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis in Asse is vanochtend Warre geboren. Net geen kerstekindje meer, maar wel de 729ste geboorte dit jaar in het ziekenhuis. Daarmee sneuvelt een 46 jaar oud record.

Nieuws

Vzw Levenslust wil kasteel verkopen

In Lennik verkoopt vzw Levenslust het kasteel op haar domein. De organisatie die kinderen en jongeren met gedrags- of leerproblemen ondersteunt, vindt het kasteel veel te groot.

 

Nieuws

Meise derde Pleegzorggemeente van Vlaams-Brabant

De gemeente Meise heeft het label van Pleegzorggemeente ontvangen. Meise wordt zo de derde Pleegzorggemeente in Vlaams-Brabant.

Nieuws

Rusthuis opgeschrikt door verdachte poederbrief

Brandweer en politie zijn vanmiddag uitgerukt naar het Woonzorgcentrum Quietas in de Dilbeekse wijk Begijnenborre. Een brief die daar vandaag toekwam met de brievenbuspost en een verdacht poeder bevatte, wordt momenteel onderzocht.