Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

Nieuws

Overheid lanceert meertalige infocampagne over corona

Nieuws

Geen Weerdse Bierfeesten dit jaar

Nieuws

Destelheide Dworp en Gosset-hotel Groot-Bijgaarden worden schakelzorgcentrum

Nieuws

WZC Floordam zet alle 148 bewoners in quarantaine

De directie van woonzorgcentrum Floordam in Melsbroek heeft beslist om alle 148 bewoners in quarantaine te plaatsen.

Nieuws

Leeuws familiebedrijf schenkt deel oogst aan Ark van Pollare

Het familiebedrijf Van Laethem uit de Leeuwse deelgemeente Vlezenbeek heeft een deel van de oogst weggeschonken aan het Lennikse dierenasiel Ark Van Pollare. Zo vermijdt de teler van eetbare bloemen, verse kruiden en mini-groenten dat een deel van de producten vernietigd moet worden.

Nieuws

Natuurpunt Halle zet zorgverleners in de bloemetjes

Natuurpunt Halle heeft vanmorgen het personeel van woonzorgcentrum Sint-Augstinus verrast met een bloemetje. De komende dagen zal Natuurpunt ook de zorgverleners in de andere Halse woonzorgcentra en het Halse ziekenhuis bedanken.

Nieuws

Algemeen directeur AZ Jan Portaels besmet met coronavirus

Thierry Freyne, algemeen directeur van het AZ Jan Portaels in Vilvoorde, is positief getest op het coronavirus. Hij zat al een tijd thuis omdat hij zich ziek voelde. 

Nieuws

Woonzorgcentrum Floordam neemt extra maatregelen na nieuwe besmettingen

Het woonzorgcentrum Floordam in Melsbroek neemt extra maatregelen nadat twee bewoners en twee personeelsleden positief getest hebben op het coronavirus. Eerder werden al vijftien bewoners in quarantaine gehouden nadat er een tiental dagen geleden al een besmetting in het woonzorgcentrum werd...

Nieuws

Studenten helpen scholieren via Facebook bij studiekeuze

Een keuze maken voor een studierichting is niet makkelijk. Opendeurdagen en sid-in-dagen waarbij scholieren informatie krijgen over de verschillende studierichtingen, kunnen zeker helpen bij die beslissing. Alleen vallen die door de maatregelen tegen corona allemaal weg. Om toch nog...