Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

Nieuws

Vergunning nieuwbouw MS Center Melsbroek geschorst

Nieuws

Coronacijfers blijven goeie kant uit gaan

Nieuws

Twitteraar beschuldigt burgemeesters en schepen van "vaccinatievoorsteken"

Nieuws

Vlaams geld voor nieuw Portaelsziekenhuis in Vilvoorde

Vlaanderen pompt jaarlijks 30 miljoen euro extra in ziekenhuisinfrastructuur. Eén van de ziekenhuizen waarin geïnvesteerd wordt is het nieuwe AZ Jan Portaels dat op de CAT-site in Vilvoorde moet komen. Het nieuwe ziekenhuis moet een antwoord bieden op de fors toenemende zorgvraag in de regio.

Nieuws

Dilbekenaar Ivo De Bisschop stapt nieuwe campagne van Stop Parkinson op gang

Dilbekenaar Ivo De Bisschop stapte vorig jaar de Belgische grens af, goed voor bijna 1.500 kilometer. Hij deed dat om de aandacht te vestigen op de ziekte van Parkinson. Ivo, die zelf de ziekte heeft, goot zijn avontuur in een boek. Net voor de eindmeet moest Ivo zijn onderneming stoppen omdat...

Nieuws

Horeca telt af naar heropening: "Met volle moed er weer tegenaan"

Nog twee keer slapen en dan mag de horeca eindelijk weer open. In het Tramhuis in Wolvertem is cateraar Delivento druk bezig met de laatste voorbereidingen voor de heropening van een pop-uprestaurant.

Nieuws

Zonnelied verwelkomt eerste bewoners in nieuwe zorgcampus in Eizeringen

In de Lennikse deelgemeente Eizeringen hebben de eerste inwoners hun intrek genomen in De Schakel. Daar kunnen 35 personen terecht die zware zorgnoden hebben.

Nieuws

Vaccinatiecentra schakelen opnieuw versnelling hoger

Deze week worden in Vlaanderen bijna 470.000 vaccins toegediend. Dat zijn er meer dan dubbel zoveel in vergelijking met vorige week. In Kampenhout, waar inwoners uit zes gemeenten gevaccineerd worden, worden deze week bijna 7.000 vaccines toegediend.

Nieuws

Ternat koploper in vaccinatie 65-plussers

Ternat is koploper wat betreft de vaccinatie van de 65-plussers, gevolgd door Linkebeek en Beersel. Asse, Liedekerke en Opwijk bengelen voorlopig onderaan het lijstje. Dat blijkt uit de laatste update van de Vlaamse vaccinatieteller.