Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welzijn

 

Nieuws

Besmettingen in Halle-Vilvoorde in stijgende lijn

Nieuws

Oud gemeentehuis Vlezenbeek wordt Poelcafé

Nieuws

Patiënten en personeel Nationaal MS Center in Melsbroek: “We hebben een nieuw ziekenhuis nodig. Nu!”

Nieuws

Walter Vansteenkiste: “Ten vroegste in november Covid Safe Ticket in de Rand”

De burgemeesters van de Vlaamse Rand kunnen ten vroegste pas na 1 november werken met het Covid Safe Ticket. Een aantal van hen wil die coronapas gericht inzetten in de strijd tegen het virus. Maar dat zal dus pas ten vroegste volgende maand kunnen.

Nieuws

Marc en laatstejaars Atheneum Halle verzorgen haar slachtoffers overstromingen

Kapper Marc Dekegel uit Halle vertoeft vandaag samen met tien leerlingen Haartooi van het GO Technisch Atheneum Halle een hele dag in Goffontaine. Ze verzorgen er het haar van de plaatselijke inwoners. Goffontaine werd afgelopen zwaar getroffen door watersnood. “De mensen daar hebben niet alleen...

Nieuws

Compostella-tocht van Wemmelaar Dirk Vandervelden brengt 7.200 euro op

De fietstocht van Wemmelaar Dirk Vandervelden naar vanuit Doornik naar Compostella heeft 7.200 euro opgeleverd. Het bedrag gaat integraal naar de vzw Stop Parkinson.

 

Nieuws

Burgemeesters Vlaamse Rand blijven pleiten voor gebruik Corona Safe Ticket

Vanaf vandaag wordt in Brussel het gebruik van het Covid Safe Ticket uitgebreid. Wie op café of restaurant wil, zal moeten kunnen aantonen dat hij of zij gevaccineerd is, een herstelcertificaat heeft of recent een negatieve PCR-test aflegde. De gemeenten in de Vlaamse Rand mogen vanuit de...

Nieuws

Prof. Devroey: "De beste tip om je immuniteit te boosten? Gewoon gezond leven."

Professor Huisartsgeneeskunde Dirk Devroey roept iedereen die coronasymptomen vertoont op om zich nog altijd te laten testen. Corona valt nog steeds niet op het eerste gezicht te onderscheiden van een gewone verkoudheid of griep, en die laatsten zijn ook aan een opmars bezig.

Nieuws

Brussels Airport probeert twee nieuwe coronatesten uit

Vanaf maandag kunnen passagiers van Brussels Airport zich laten testen op het coronavirus met twee nieuwe PCR-testen: een ultrasnelle met een neuswisser en een ademtest. Het gaat om een pilootstudie van miDiagnostics en het Leuvense onderzoekscentrum imec.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!