school_vijverbeek_asse2.jpg

Scholencampus Vijverbeek Asse kampt met elektriciteitspanne

din 20 jan 2015

De scholencampus Vijverbeek in Asse heeft sinds dit weekend af te rekenen met een zware stroompanne. Het kinderdagverblijf blijft voorlopig dicht. Voor de kleuter, - lagere- en middenschool is er een tijdelijke oplossing uitgewerkt.

Onder meer het atheneum, de middenschool, een basisschool, een kinderdagverblijf en de teken- en schilderacademie Crejong krijgen onderdak in de scholencampus Vijverbeek.

Sinds zaterdag zit een deel van de campus zonder stroom. Maar het probleem kon nog niet gelokaliseerd worden. Vandaag komt er een gespecialiseerd bedrijf langs om het probleem in kaart te brengen.

Kinderdagverblijf dicht

Het kinderdagverblijf blijft voorlopig gesloten. Ook de kleuterschool, de lagere school en de middenschool zitten voorlopig zonder stroom. Maar de lessen gaan gewoon door, weliswaar in aangepaste omstandigheden. Voorts worden de klassen van de middenschool voorlopig ondergebracht in het atheneum.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"24980","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"343","width":"610"}}]]