Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vlaams-Brabant investeerde dit jaar 8,3 miljoen euro in fietspaden

 

Vlaams-Brabant investeerde dit jaar 8,3 miljoen euro in fietspaden

De provincie Vlaams-Brabant investeerde in 2020 ruim 8,3 miljoen euro in 34 gemeentelijke fietsprojecten. In onze regio kregen Kapelle-op-den-Bos, Meise, Merchtem, Zaventem, Zemst en Dilbeek geld voor meer en betere fietsinfrastructuur.

Als alle werken klaar zijn, zullen er meer dan 20 kilometer nieuwe en veilige fietspaden bijkomen. Ook volgend jaar wil de provincie geld vrijmaken voor veilige en vlotte fietsverbindingen tussen de verschillende gemeenten.  “Het voorbije jaar investeerden we 4,3 miljoen euri in onze Vlaams-Brabantse fietssnelwegen. Ook in 2021 zullen we verder blijven investeren in deze vlotte, veilige en comfortabele fietsverbindingen tussen gemeenten”, aldus Tom Dehaene (CD&V), gedeputeerde voor mobiliteit.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.