Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vlaanderen investeert volgend jaar 170 miljoen euro in werken aan de Ring

 

Vlaanderen investeert volgend jaar 170 miljoen euro in werken aan de Ring

De Vlaamse overheid investeert volgend jaar een recordbedrag in mobiliteit. De focus wordt gelegd op twee filegevoelige regio’s: Antwerpen en Brussel. Zo wordt 170 miljoen euro voorzien voor de werken aan de Ring rond Brussel.

Vlaanderen pompt volgend jaar 170 miljoen euro in het programma van Werken aan de Ring. Dat project focust zich niet alleen op de renovatie en herinrichting van de Ring, maar ook op duurzame projecten zoals het Brabantnet, fietsinfrastructuur en Hoppinpunten, de vroegere mobipunten, in de Vlaamse Rand.

In de Oostrand wordt 2,3 miljoen euro geïnvesteerd in de herinrichting van de Terhulpensesteenweg in Hoeilaart. Daar wordt ook werk gemaakt van een fietssnelweg. Aan de andere kant van Brussel wordt 14,6 miljoen euro gepompt in de heraanleg van de Bergensesteenweg in Sint-Pieters-Leeuw. Via de Vlaamse Waterweg wordt ook 969.000 euro vrijgemaakt voor de Driefonteinenbrug. Het grootste budget investeert de Vlaamse overheid in de werken aan de Oosterweel in Antwerpen.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.