midzomer_bedankingsfeest_2015_1.jpg

Midzomer Wambeek schenkt 7500 euro aan goede doelen

zat 19 sep 2015

De 22ste editie van Midzomer Wambeek heeft 7500 euro opgebracht. De opbrengst gaat naar drie goede doelen, namelijk Dais vzw, Zonnestraal vzw en Kruikenburg vzw.

Het gevarieerde programma van Midzomer Wambeek kon opnieuw veel volk bekoren. Tijdens de schuimparty op vrijdag 31 juli mocht de tent in centrum Wambeek om en bij de 2800 enthousiastelingen ontvangen voor een aantal stevige DJ-sets van onder andere Stereo Killah, DJ F.R.A.N.K. en Daddy K. Het werd een fantastische avond die werd overgoten met bergen schuim waarin het jong volk zich écht kon uitleven.

Zaterdagavond brachten Les Truttes hun geestdrift moeiteloos over op de 2500 bezoekers. Hits On Tour en DJ K-OZ kregen de tent aan het dansen tot in de vroege uurtjes. Zondag, de familiedag bij uitstek, brachten de zon, de geur van honderden kilo’s mosselen en de bijzonder aanlokkelijke straatacts van StraPatZen opnieuw de grote massa op de been. ’s Namiddags was het bij momenten op de koppen lopen en mede een internationaal en kwalitatief programma dat overgoten werd door de zomerzon! 

De organisatie blikt dus terug op een fantastische editie en kan dankzij een grote opbrengst drie goede doelen steunen met telkens 2500 euro. De drie uitverkoren vzw's zijn stuk voor stuk verenigingen die zich inzetten voor mensen met een beperking.