Pajotten winnen rugby-veldslag tegen Kortrijk

maa 7 maa 2016

In het rugby heeft rugbyclub Pajot de veldslag tegen Kortrijk gewonnen met 30-5.

Rugbyclub Pajot speelt een beresterk seizoen. De ploeg bestaat amper 4 jaar en doet het uitstekend in eerste regionale (te vergelijken met de vierde voetbalklasse). Gisteren ontving deze nummer 3 in het klassement Kortrijk, de nummer 4.

Rugby Pajot werd door Kortrijk meteen in de verdediging gedrukt en daardoor boekten de West-Vlamingen snel terreinwinst: 0-5. Daarna herstelde de thuisploeg langzaam het evenwicht maar bij de rust waren de Pajotten nog steeds op achtervolgen aangewezen: 3-5.

In de tweede helft draaide de Pajotse motor eindelijk opnieuw op volle kracht: 10-5. De overvloedige regen maakte van de wedstrijd een ware uitputtingsslag maar Pajot bleef aan zet en won uiteindelijk met 30-5. Een uitgebreid verslag en reacties krijg je vanavond in RINGtv-Sport.