fp_halle-gooik.png

SPORTOVERZICHT : Halle-Gooik herfstkampioen in het Futsal

zon 4 jan 2015

Halle-Gooik is opnieuw leider in de eerste klasse van het Futsal. Dit en nog andere uitslagen van het voorbije sportweekend in onze regio lees je hier. 

Voetbal

In het Futsal won Halle-Gooik een inhaalwedstrijd tegen Lier met 5-1. In het klassement klimt Halle-Gooik naar de eerste plaats en wordt daardoor ook herfstkampioen. Het heeft nu 2 punten voorsprong op Antwerpen en 4 op Hasselt. Halle-Gooik kan dus met het heel wat vertrouwen de tweede helft van de competitie aanvatten.

Basketbal

Bavi Vilvoorde verloor gisteravond met 67-75 van Cuva Houthalen, de nummer 3 in het klassement. Bavi blijft voorlaatste in de stand met 19 punten. 

RINGtv-Sport

In de eerste RINGtv-Sport van 2015 krijg je maandag wedstrijdverslagen en reacties van bovenstaande wedstrijden. Voorts trekken we naar het Prinsenbos in Grimbergen voor de 47-ste nieuwjaarscross. Tot slot geven we een gratis jaarabonnement weg voor Thermae Sports Merchtem.

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"24349","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"342","width":"610"}}]]