Wambeek-Ternat

Wambeek Ternat zoekt punten bij Pepingen-Halle

zon 10 maa

In de derde nationale van het voetbal zijn Pepingen-Halle en Wambeek Ternat op zoek naar punten. Beide ploegen staan onderaan het klassement en daarom willen ze punten pakken om de degradatie te vermijden. Gisteren namen ze het tegen elkaar op in een rechtstreeks duel.

De wedstrijd gaat goed op en neer en beide teams weten enkele kansen af te dwingen, maar hun vizier staat nog niet op scherp. Na een kwartier verdedigt Wambeek Ternat slecht uit, Agneessens steekt de bal tot bij Assalhi en hij opent de score. 1-0 voor Pepingen-Halle.

De bezoekers proberen zich terug in de match te knokken maar zonder echt grote kansen bij elkaar te voetballen. 1-0 is de ruststand.

Na de pauze zien we een gretiger Wambeek Ternat, maar scoren lukt niet. Pepingen-Halle lijkt stand te houden tot in de laatste minuut, dan scoren de bezoekers toch, maar het doelpunt wordt afgekeurd voor een fout op de doelman.

Zo winnen de bezoekers voor het eerst in een lange tijd nog eens een match. Een erg deugddoende overwinning in de strijd om het behoud, Wambeek Ternat blijft met lege handen achter en moet de rug rechten.