voetbal_pepingenhalle_2.jpg

Pepingen-Halle blijft opnieuw met lege handen achter

maa 13 maa 2023

Pepingen-Halle heef in eigen huis verloren van Racing Mechelen. Het werd 0-2. De ploeg blijft daardoor helemaal onderin bengelen in tweede nationale.

Pepingen-Halle heeft dringend punten nodig in de degradatiestrijd, maar tegen Racing Mechelen loopt het al snel mis. Mauro probeert een voorzet te trappen maar mede dankzij de wind, waait de bal prachtig in doel: 0-1. De thuisploeg blijft niet bij de pakken zitten en gaat opzoek naar de gelijkmaker maar Mayange wordt gestuit door de doelman. Even later schakelt Racing Mechelen pijlsnel om, de bal komt uiteindelijk bij Carrez die zijn ploeg op een dubbele voorsprong zet. 0-2 is ook de ruststand.

Na de rust heeft Pepingen-Halle het meeste balbezit en weten ze ook enkele mooie aanvallen in elkaar te knutselen. Maar een aansluitingstreffer scoren, lukt uiteindelijk niet. Zo wint Racing Mechelen met 0-2 en blijft Pepingen-Halle zonder punten achter. Met nog acht speeldagen te gaan staat Pepingen-Halle op een 17de plaats in het klassement met 25 punten. Ook de andere degradatiekandidaten lieten afgelopen week punten liggen.