nieuwbouwproject_vilvoorde_dmi.jpg

100 nieuwe woningen in hartje Vilvoorde

woe 12 nov 2014

In Vilvoorde zullen op de hoek van de Hendrik I-lei en de Beethovenstraat zo’n 100 nieuwe woongelegenheden neergepoot worden.  De grond is eigendom van de stad maar zal door een privépartner ontwikkeld worden.

Vilvoorde is de snelst groeiende stad van Vlaanderen en dus blijft de Zennestad investeren in nieuwe woonprojecten. De nieuwe woonprojecten aan kanaalzone zijn hier een mooi voorbeeld van maar ook elders in de stad wordt werk gemaakt van nieuwe woonprojecten.  Zo zal er vanaf volgende zomer een nieuw bouwproject gerealiseerd worden aan de hoek van Hendrik I-lei en de Beethovenstraat. 

DMI-vastgoed zal er 100 nieuwe studio’s en appartementen (60-130m²) bouwen. De vastgoedmakelaar richt zich naar eigen zeggen naar senioren, jonge starters en tweeverdieners. Op de site komt er ook een privépark. De werkzaamheden starten volgende zomer en zullen anderhalf jaar duren.  (simulatiefoto's DMI-Vastgoed)

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"22468","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"299","width":"610"}}]]