Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Acht hotelscholen strijden om AEHT Cornet-Trophy bij COOVI Anderlecht

 

Acht hotelscholen strijden om AEHT Cornet-Trophy bij COOVI Anderlecht

In Hotelschool COOVI in Anderlecht slepen leerlingen van acht hotelscholen uit ons land vandaag de messen voor de AEHT Cornet-Trophy, een culinaire wedstrijd over de scholen heen.

Ook leerlingen van Hotelschool Wemmel en COOVI in Anderlecht nemen deel, al gebeurt dat niet met klasgenoten. Over de verschillende scholen heen zijn duo's gevormd. En die wisten pas een week geleden rond welke thema's ze vandaag moeten koken. Daar konden ze creatief mee aan de slag. Voor de discipline Zaal viel Hallenaar Siebe Leunis, die leerling is van gastheer COOVI met zijn teamgenoot uit de hotelschool van Hoogstraten in de prijzen. Een duo van de hotelscholen uit Turnhout en Mechelen kreeg de gouden medaille voor de keuken. Een leerling uit Hasselt ging lopen met de hoofdprijs voor toerisme.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.