Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dringend medische hulp gezocht voor vaccinatiecentrum Zijp

Dringend medische hulp gezocht voor vaccinatiecentrum Zijp

Het vaccinatiecentrum Zijp in Wemmel is op zoek naar helpende handen. Het gaat meer bepaald om mensen met een medisch diploma.

Het vaccinatiecentrum Zijp in Wemmel draait weer op volle toeren de komende maanden voor eerste, tweede én derde prikken voor inwoners uit Wemmel, Grimbergen, Meise, Kapelle-op-den-Bos en Londerzeel. “Hiervoor zijn we op zoek naar extra medische helpende handen voor de periode december tot en met april 2022”, zegt voorzitter van de Eerstelijnszone (ELZ) Grimbergen Armand Hermans. “We zoeken op zeer korte termijn artsen, specialisten, vroedvrouwen met diploma van voor 2018, verpleegkundigen en apothekers - zowel zelfstandigen als vrijwilligers kunnen zich aanmelden. Qua niet-medisch personeel hebben we voorlopig voldoende medewerkers.”Je kan contact opnemen via planning@harno.be, liefst met elz.regio.grimbergen@gmail.com in cc.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.