Grimbergen - Herne: de match zonder doelpunten

maa 2 okt
In de tweede provinciale kreeg Grimbergen gisterennamiddag Herne over de vloer. Grimbergen stond voor aanvang van de partij aan kop van het klassement en wou dat graag zo houden. Herne, dat vooraf vijfde stond, wou dan weer Grimbergen hun eerste verlies toedienen.

De thuisploeg begint het sterkst en versiert meteen een kans, maar Lanneer is bij de pinken. Grimbergen blijft het initiatief houden, maar grote kansen blijven uit. Herne loert op de counter en na een hoekschop schakelen ze razendsnel om. De lat houdt hen van de openingstreffer. Zo blijft het 0-0 bij de rust.

Meer kansen in de tweede helft. Gillis kopt van dichtbij een goede kans op de keeper. De thuisploeg blijft op zoek naar een doelpunt, maar het geluk lijkt hen te ontbreken. Ook de bezoekers denken nog aan winnen maar het doelkader staat in de weg. Beide ploegen krijgen nog hun kansen, maar scoren lukt niet.

Het blijft 0-0, Grimbergen staat zo tweede in de stand met twaalf punten, Herne vinden we enkele plekken lager terug, namelijk op de zesde plaats met acht punten.