Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halle-Vilvoorde telt 11 Hofleveranciers

Halle-Vilvoorde telt 11 Hofleveranciers

Het Koninklijk Paleis heeft de lijst bekendgemaakt waarop de 123 Gebrevetteerde Hofleveranciers staan. Halle-Vilvoorde telt 11 Hofleveranciers, een titel die de ondernemingen vijf jaar lang mogen dragen. 

De elf ondernemningen mogen dankzij hun uitstekende service en kwaliteit producten leveren aan Koning Filip en zijn familie. Voor schriften doet de vorst beroep op Atoma in Dilbeek. Ook de leverancier voor bureaumateriaal komt uit onze regio: Burexpo in Meise. Het Hof koopt vliegtuigtickets bij Brussels Airlines in Diegem en doet voor limousineservice beroep op Modern Car in Zaventem.

Dilbeek is al jaren een thuishaven van meerdere Hofleveranciers. Daar is naast Atoma ook fietsenwinkel Freddy Sport een Hofleverancier, net als verkoper van tuinmachines Kempeneer. Op het vlak van voeding is Pâtisserie Biasetto in Strombeek-Bever Hofleverancier en chocolatier Neuhaus in Sint-Pieters-Leeuw. Die gemeente levert met interieurondermening Van Overstraeten nog een Hofleverancier.

Tot slot levert VPS International uit Merchtem fitnesstoestellen aan het Hof en is Sony Belgium in Zaventem de vaste leverancier voor alle elektronische toestellen.